Accionistes CaixaBank

Què significa ser accionista de CaixaBank?

CaixaBank pertany al grup ”la Caixa”, i la Fundació Bancària ”la Caixa” és el nostre accionista de referència a través de CriteriaCaixa. La fundació també gestiona de manera directa l’Obra Social. El capital de CaixaBank es reparteix entre més de 700.000 accionistes de molt diversa índole i grandària.

Ser accionista de CaixaBank suposa tenir dret de vot (i de delegació del vot) a les juntes generals i tenir dret a la informació actualitzada i rellevant de la companyia, informació que a més d’estar actualitzada a l’Espai de l’Accionista de la pàgina web corporativa www.CaixaBank.com, l’accionista també la pot rebre per correu electrònic si s’hi subscriu. Entre d’altres, podrà rebre la Newsletter Accionistes CaixaBank, l’informe setmanal de l’acció o la Revista Accionistes CaixaBank. A més, els accionistes assisteixen a les trobades corporatives i les sessions de formació del programa Aula que CaixaBank fa arreu d’Espanya. Per descomptat, ens queda el dret a la remuneració: per a l’exercici 2016, seguint el Pla Estratègic 2015-2018 de l’entitat, CaixaBank té la intenció de pagar un import en efectiu igual o superior al 50% del benefici net consolidat.

 Els pagaments seran trimestrals, i s’augmentaran de 2 a 3 els pagaments en efectiu respecte de l’exercici anterior, més un pagament segons el programa CaixaBank Dividend/Acció. A més, els accionistes de CaixaBank tenen altres avantatges exclusius. No ho dubti, tot això i molt més ja ho gaudeixen 700.000 accionistes. Cobrament de dividends, cultura, oci, formació, concursos, descomptes… informi-se’n amb total comoditat al nostre portal CaixaBank

Descobreixi en aquest vídeo què significa ser accionista:

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies