L’automatització i la intel·ligència artificial

Una realitat que ha vingut per quedar-se?

Des del principi dels temps l’ésser humà ha utilitzat eines, com les palanques o les politges, per ajudar-se a realitzar tasques quotidianes. El primer exemple d’automatització industrial real va ser el Teler de Jacquard, que, als inicis del segle XVIII, va utilitzar targetes perforades per automatitzar el procés de teixir. Tot i que això forma part del nostre dia a dia, és ara, quan el seu desenvolupament ha sigut totalment exponencial. Aquest procés pot aplicar-se a tots i cada un dels àmbits de la nostra vida: des de la domòtica, que és la tecnologia que permet l’automatització d’una llar, fins als cotxes sense conductor, passant pels caixers automàtics.

Però, què és l’automatització i en què es diferencia de la tant de moda intel·ligència artificial? En la primera, el software segueix unes normes i fa allò pel que està programat i res més. Mentre que la Intel·ligència artificial és capaç de realitzar tasques de forma més “intel·ligent” i prendre decisions o realitzar accions per a les quals no ha estat programat prèviament. Clarament, ambdues poden conviure i estan funcionant juntes en l’actualitat perquè una cosa és clara: milloren la nostra vida.

Tot i això, la intel·ligència artificial té “mala premsa”, a causa fonamentalment de la por humana a allò desconegut i a les visions apocalíptiques que ens porten sagues com Terminator o Blade Runner.

No obstant, la intel·ligència artificial està facilitant molts serveis que sense ella seria impossible prestar a escala global. Implica una millora en la nostra qualitat de vida, en la nostra experiència com a usuari, en el cost del servei o simplement en la seva l’accessibilitat.

foto interior

La Intel·ligència Artificial no és el futur, és ja una realitat

La Intel·ligència Artificial està en molts processos senzills que fem cada dia. Veuràs com no és ciència ficció ja que, per exemple, està present però de forma invisible quan utilitzem Google Maps per escollir el trajecte òptim; quan Netflix ens recomana una pel·lícula o una sèrie segons els nostres gustos i visualitzacions anteriors; en el sistema antispam del nostre correu electrònic o en el xatbot de Twitter de la nostra botiga preferida.

Deixem doncs que ens faciliti la vida, a la nostra llar, a la nostra feina, al nostre oci…

I què podem fer per tu?

Suma’t a la inversió del futur amb les carteres Smart Money deixant que les teves finances personals estiguin gestionades per experts en aquest àmbit.

Perquè… saps com invertir els teus diners?

Explica’ns les teves necessitats i el teu assessor digital d’inversions t’oferirà la millor cartera.

Des de 500€

Accés a diferents mercats i actius

Transparent en cost

Comissió des de 3,63€ anuals

Fàcil i Ràpid

Un sistema automatizat

Solució òptima

Cartera personalitzada gestionada per experts

Carteres de fons gestionades per experts

Gestió delegada

Un servei exclusiu en el qual es delega la gestió de la cartera de fons d’inversió en professionals qualificats. CaixaBank Asset Management: 1ª gestora d’Espanya per patrimoni i partícips..

Una solució òptima

Adaptem l’estratègia d’inversió als canvis que es produeixin en l’entorn a partir de criteris professionals evitant així el risc associat a les teves decisions d’inversió emocionals. Dona accés a oportunitats generalment tancades a l’inversor particular, canalitzant la inversió a través de fons, la qual cosa agilitza la presa de decisions.

Màxima transparència en costos

Comissió fixa anual del 0,6% del saldo mitjà de la teva cartera¹.

Sempre informat

Estaràs sempre informat de l’evolució de la teva inversió a través de diferents canals.

El valor de la inversió en els instruments en què inverteixen les carteres pot estar subjecte a fluctuacions de mercat, existint la possibilitat que es produeixin pèrdues en el capital invertit. Rendibilitats o costos passats no suposen drets per al futur.
1. Comissió del 0,6 %. Per exemple, per a una inversió de 500€, pagarà una comissió de 3€ (IVA no inclòs) o bé 3,63€ incloent un 21% d’IVA. El preu final complet dependrà de l’import efectivament invertit sobre el que s’aplicarà el percentatge de comissió indicat. Comissió subjecta a l’IVA vigent en cada moment.
SmartMoney és un servei de gestió discrecional de carteres de fons d’inversió prestat per CaixaBank, S.A. i delegat a CaixaBank, A.M., SGIIC, S.A.U. nº15 de registre a CNMV. CecaBank, S.A. amb nº de registre 236 a CNMV, és l’entitat dipositària dels fons en què inverteixen les carteres. Per contractar el servei, el client haurà de superar en tot cas el corresponent Test d’ Idoneïtat, donat que pot no resultar idoni per a tots els clients i signar el contracte de gestió discrecional de carteres amb CaixaBank, S.A. Les inversions descrites poden comportar, entre d’altres, un risc de mercat de renda variable, de tipus d’interès, així com de concentració geogràfica o sectorial. Pot consultar els fulletons informatius així com els documents de dades fonamentals per a l’inversor dels fons d’inversió gestionats per CaixaBank, A.M. en què poden invertir les carteres Smart Money a qualsevol oficina de CaixaBank així com en els registres de CNMV.

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies