El Nadal, època de regalar

de compartir temps amb els éssers estimats

Arriba el Nadal i amb ell l’època de compres i regals per als petits i grans de la casa. L’Associació Espanyola de Fabricants de Joguines recomana sempre que els pares participin activament en la confecció d’aquesta llista de desitjos tenint en compte els gustos dels nens però també supervisada per adults perquè els petits tenen tendència a escollir joguines per a nens més grans. Cada joguina i cada joc té la seva edat.

Els psicòlegs i pedagogs recomanen buscar joguines actives com pilotes, bicicletes o patins ja que milloren l’activitat física del nen. També són beneficiosos els jocs que ajuden a desenvolupar la creativitat com els treballs manuals o els titelles, i els jocs cooperatius, ja que l’ajudaran a superar el repte d’aprendre a relacionar-se amb aquelles persones i coses que l’envolten. Per finalitzar també els dispositius tecnològics són interessants per a una generació que viurà en un món totalment digital, això sí, de nou important l’edat, ja que els estudiosos sobre educació i tecnologia sostenen que un bebè no ha de tenir contacte amb ella abans dels dos anys.

 

I si busquem regals que ens permetin compartir temps amb els nostres éssers estimats? Perquè el Nadal és gaudir en família. A continuació, et fem un parell de noves propostes per a tota la família per passar més temps junts, a l’aire lliure o a casa, com prefereixis: un patinet elèctric Segway i la PlayStation 4.

CONDICIONS DE VENDA: 1. Promoció i venda: PromoCaixa, Gran Via de Carles III, 105. 08028 Barcelona. NIF A-58481730. Validesa de l’oferta: fins al 7-1-2019, o fins que se n’acabin les existències (Patinet elèctric Ninebot by Segway: 2.000 unitats. SONY PS4 Slim: 3.000 unitats). Preu dels productes: els preus inclouen els impostos i les despises. Transport i lliurament: el lliurament es farà dins d’un termini no superior a 5 dies hàbils. Consulta les limitacions d’enviament a la fitxa del producte a www.CompraEstrella.com. Altra informació rellevant que pots consultar als apartats següents del menú “Ajuda i atenció al client” de www.CompraEstrella.com: desistiment (apartat 5): el comprador disposa d’un termini de 14 dies naturals des que rebi el producte per exercir el dret de desistiment. Garantia (apartat 6): tots els productes tenen una garantia de 2 anys. La garantia del fabricant es lliura amb el producte. La factura s’ha de conservar per a una possible reparació de l’article. En cas d’anomalia o incidència de postvenda, es pot contactar amb PromoCaixa o amb el servei d’assistència tècnica del producte. Reclamacions (apartat 7): posem a la teva disposició un formulari de contacte. Per a informació més detallada sobre els productes i les condicions de venda consulta www.CompraEstrella.com
CONDICIONS DE FINANÇAMENT: condicions comunes al finançament de tots els articles: TIN 0 % (TAE 0 %). Sense comissions d’obertura ni d’estudi. Finançament amb préstec, ofert per CaixaBank, SA, i finançament amb targeta, ofert per CaixaBank Payments, EFC EP, SAU en exclusiva per a targetes que comercialitzi CaixaBank que acceptin fraccionament. Finançaments subjectes a l’anàlisi de la solvència i de la capacitat de devolució del sol·licitant, en funció de les polítiques de risc de l’entitat que correspongui. El finançament es concedeix pel preu total que s’indica per a cada article en aquest fullet. Per a altres opcions de finançament consulta qualsevol oficina de CaixaBank.
Patinet elèctric Ninebot by Segway KickScooter: termini, 20 mesos. Import finançat, 549,90 €; 19 quotes de 27,49 € i una última quota de 27,59 €. Disponible amb pagament al comptat: Patinet elèctric Ninebot (PVP al comptat: 549,90 €).
Pack Sony Playstation PS4 1 TB + 4 jocs: termini, 20 mesos. Import finançat, 429,95 €; 19 quotes de 21,50 € i una última de 21,45 €. Disponible amb pagament al comptat: Pack Sony Playstation PS4 1 TB + 4 jocs (PVP al comptat: 429,95 €).

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies