Recorregut enològic

Vins d’avantguarda

En alguns indrets el disseny, la cultura i el vi es mesclen per oferir un valor afegit i una altra classe d’experiència als visitants d’un celler. No tan sols hi ha hotels inspirats en el vi, sinó que també es poden trobar cellers que amplien horitzons amb obres d’art o amb dissenys de l’espai contemporanis.

Si per a aquesta tardor planifica una ruta enològica i és aficionat a l’art, no es perdi aquestes recomanacions. A més, podrà gaudir del servei Life Experience de les nostres targetes de prestigi, amb ofertes exclusives d’aquest tipus de viatges, i també amb un servei d’organització de viatges o escapades a mida sense cap cost de gestió.

Què poder trobar a Espanya

Destaquem aquests quatre cellers de diferents punts de la nostra geografia, on podrà gaudir de l’art i d’un bons vins:

  • Vivanco (Briones, La Rioja). No tan sols comparteix la cultura del vi amb un museu, sinó que té una fundació que acull exposicions temporals, sempre relacionades amb els vins. A més, col•laboren amb altres seus i s’hi poden visitar exposicions itinerants.
  • Otazu (Etxauri, a uns 13 km de Pamplona). És un celler compost per una senyoria, un museu del vi, una església i un palau renaixentista. En podrà visitar els espais i contemplar les mostres d’art contemporani que hi ha al celler.
  • Bodegas Tradición (Jerez de la Frontera). Un celler jove que, no obstant això, ja té molt de recorregut. A més, hi trobarà una exposició amb quadres de mestres com Goya i Zurbarán, entre d’altres. Es considera una de les millors pinacoteques d’Andalusia.
  • Viña Extremeña (Almendralejo, a la província de Badajoz). Un celler que podem considerar una oda al viticultor. S’hi exhibeixen quadres, escultures i una col•lecció de 700 decantadors de vi. Allò clàssic es mescla amb artistes de la talla de Dalí, Picasso o Miró.

Descobrirem quins vins són els d’avantguarda, els que surten a la carta dels millors restaurants. A més, descobrirem alguns cellers que mesclen art contemporani i maridatge.

A França podem gaudir…

Al país veí podrà trobar:

  • Château La Coste. A prop d’Aix-en-Provence, podrà gaudir del vi d’aquest celler i veure escultures i altres creacions a l’aire lliure. La Provença és inigualable.
  • Peyrassol. També a la Provença, a la localitat de Flassans-sur-Issole trobem aquesta masia afrancesada de la qual destaquen les vinyes, que s’han transformat en un jardí cultural. Hi trobarà moltes escultures i quadres que fan que el visitant gaudeixi d’una experiència única.
  • Château de Jau. Als voltants de Perpinyà hi ha un dels cellers pioners a mesclar vi i art. Es caracteritza per les retrospectives que fa de diversos autors, com ara Saura.

Siena, Santorini i Sardenya

Trobem tres indrets del Mediterrani en els quals podrem gaudir de bons vins i bones exposicions:

  • Castello di Ama. A Siena podrà trobar un espai perfecte per gaudir de grans exposicions contemporànies i de bons vins. Si visita Itàlia i es pot acostar fins a Siena, no deixi escapar l’oportunitat d’anar a aquest espai ple de vi i art.
  • Art Space. En una de les illes gregues més famoses, Santorini, podrà trobar un indret únic amb espais per a exposicions itinerants i una galeria. A més, hi ha un museu i, per descomptat, una àmplia varietat de vins joves.
  • Vigne Surrau. Situat a Sardenya, és un espai perfecte per, a més de gaudir de l’illa, poder tastar bons vins i passejar per diverses galeries.

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies