Punts Estrella

La vida, més fàcil

A més, amb el Programa Família multiEstrella obtindrà més Punts Estrella,* que li permetran aconseguir l’article que vulgui més de pressa i descomptes exclusius en una selecció d’articles si els demana a través del web.

Si compra en els establiments col•laboradors del programa, podrà multiplicar els Punts Estrella x2, x3 o x5. Consulti les bases i les actualitzacions del Programa de Punts Estrella a www.laCaixa.es/puntsestrella.

Ara més que mai volem estar al seu costat per fer-li la vida una mica més fàcil. Per aquest motiu, en aquesta edició del catàleg de Punts Estrella li hem preparat una selecció d’articles per a la llar, la família, les aficions…

*Aquests punts tenen la consideració de retribució en espècie, subjecta a ingrés a compte segons la normativa fiscal vigente. Consulti les condicions del Programa Família multiEstrella a www.laCaixa.cat/multiestrella. Informació vàlida en la data de publicació: JULIOL 2015

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies