L’Última Tendència en el Món de l’Art: el Personal Art Shopper

Assessorament personal

Sovint no tenim ni prou coneixements ni prou temps per triar una obra d’art. Aleshores, la millor solució és recórrer als serveis d’un personal art shopper, que ens assegurarà una bona compra a través d’un assessorament personalitzat que s’adapta al nostre ritme de vida. Només cal que li comentem quins gustos tenim i aquest especialista s’encarregarà de buscar artistes o obres que encaixin amb allò que estem buscant.

Aquesta figura és una nova oportunitat de negoci que sorgeix de la necessitat tant dels artistes novells de mostrar la seva obra, ja que no sempre en tenen l’oportunitat, com dels apassionats de l’art, a qui de vegades els cal un expert perquè els informi de les darreres novetats i els ajudi a posar-se al dia de les noves tendències.

Si vostè decideix apostar per l’art, li recordem que amb les targetes de prestigi de ”la Caixa” es podrà beneficiar de molts avantatges, com ara el de fraccionar les compres amb més comoditat.

L’assessorament personal s’estén a tots els àmbits de la vida, com ara l’economia i les finances o la moda. I ara, també s’estén a l’art. Les noves tendències del sector s’importen de països com el Regne Unit, on la figura del personal art shopper, un expert encarregat de fer més senzilla i còmoda la tasca de triar una obra, ja és habitual entre els amants de l’art.

Art Shopper

Neix com a consultoria d’art que no tan sols ofereix assessorament sinó que també difon i promociona l’art contemporani. D’altra banda, dóna informació sobre els actes més rellevants del sector, com ara exposicions o esdeveniments artístics que es programin a Europa.

També tenen un servei de visites guiades a fires o exposicions i s’encarreguen, en el cas de l’artista, d’executar els programes per a col·leccionistes.

Feel Art

Situat a Barcelona i amb una altra seu a Tenerife, aquest equip garanteix l’estalvi de temps i el bon resultat de la compra als clients, que no cal que siguin experts en art per ajudar-los a trobar el que estan buscant.

Pintura, retrat, fotografia, escultura… La decisió és a les mans del client. I les opcions que Feel Art li ofereix són múltiples.

Si el client els explica quins gustos i quin pressupost té, ells l’ajudaran a trobar la peça d’art que busca. A més, s’adapten a la seva agenda a l’hora de planificar una trobada personal amb ells o, fins i tot, amb l’artista, i també s’encarreguen del procés d’enviament de l’obra. Per tant, li ofereixen un servei integral, des del començament fins al final.
Indicándoles sus gustos y su presupuesto, ellos pueden ayudarle a encontrar ese regalo o esa nueva pieza que busca. Se adaptan a la agenda del cliente para planificar un encuentro personal con ellos o incluso con el artista y se encargan del proceso de envío. Ofrecen un servicio integral, desde el principio hasta el fin.

Top Art BCN

Aquest espai té com a objectiu promoure l’art a la Ciutat Comtal a través de conferències, activitats artístiques o circuits per les millors galeries, actes en els quals podrà ampliar la seva formació en art contemporani amb la seva ajuda.

A més, també formen nous art trainers i organitzen esdeveniments artístics. Com a valor afegit, concerten visites personalitzades amb el personal art shopper perquè pugui descobrir els gustos del client d’una manera més directa i, d’aquesta manera, el pugui assessorar millor.

Al web trobarà una agenda d’art on es recullen els esdeveniments més rellevants que han de tenir lloc a Barcelona.

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies