La nostra Banca Personal encara més A Mida

Una relació que va a més

Amb aquesta nova marca volem transmetre tant als clients com al mercat la decisió ferma de continuar aprofundint en la relació client-entitat a través de l’assessorament personalitzat, el tracte proper, l’eficiència i l’obtenció de resultats gràcies a un equip molt qualificat, la vocació de servei i els productes necessaris per diferenciar-nos de la competència a través de la qualitat i el compromís social.

Una marca l’esperit de la qual és conèixer el client per tal d’assessorar-lo i donar-li una resposta fidel a les seves necessitats i els seus objectius financers. Per aconseguir-ho, la relació de CaixaBank Banca Premier amb el client parteix d’aquests tres pilars:

– 1. Cada client Premier té un gestor Premier altament qualificat. Som l’única entitat que té els gestors Premier i els directors certificats amb el segell internacional CISI (organització acreditada pel màxim organisme regulador d’Europa, la Financial Conduct Authority, i principal referent del sector financer a escala mundial), que els acredita com a experts en assessorament financer.
Tan solts de la mà d’un expert que estigui a prop del client i en conegui les necessitats ens assegurem un servei al client rigorós i de qualitat.

– 2. A CaixaBank Banca Premier treballem amb un mètode propi d’assessorament que ha rebut el certificat de qualitat d’AENOR Conform en assessorament en gestió del patrimoni personal. 

Aquest mètode facilita al gestor Premier que totes les propostes d’inversió que faci als clients siguin personalitzades i responguin a les necessitats i els objectius que tinguin en cada moment.

– 3. Solucions exclusives per als clients Premier. A més de poder accedir a l’ampli catàleg de productes i serveis de CaixaBank, desenvolupem nous productes i serveis per poder cobrir les necessitats de solucions d’inversió i finançament que ens transmeten els clients Premier.

Perquè les seves necessitats són diferents, treballem per trobar solucions adequades i innovadores.
I tot, avalat per l’entitat líder del país.

BENVINGUT A CAIXABANK BANCA PREMIER

La Banca Personal de CaixaBank sempre ha estat una banca A mida, una banca amb vocació de prestar un servei personalitzat per ajustar-se sempre a les característiques de cada client, fet que ens ha portat a ser líders a Espanta. Ara fem un pas més i Banca Personal de CaixaBank es converteix en CaixaBank Banca Premier.

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies