Els Avantatges de tenir un Entrenador Personal

A mida

Coach o entrenador és un concepte que es fa sevir per a molts aspectes: en l’àmbit dels negocis com a orientació laboral o, com en aquest cas, en l’àmbit esportiu. Tenir un entrenament a mida i un entrenador propi pot ajudar a prevenir lesions o a millorar-les si se’n pateix cap.

A més, pot completar l’atenció amb Adeslas Premium, que entre altres serveis, assegura fins i tot la pràctica d’esports com a aficionat i li ofereix serveis d’acupuntura i osteopatia a uns preus especials.
Tres especialistes de salut, benestar i esport ens ofereixen la seva visió sobre els avantatges d’un entrenador personal.Además, puede completar su cuidado con Adeslas Premium, que entre otros servicios, asegura incluso la práctica de deportes como aficionado y le ofrece servicios como acupuntura y osteopatía a precios especiales.

Tres especialistas de salud, bienestar y deporte nos ofrecen su visión sobre los beneficios de un entrenador personal.

Centre El Patio (Madrid)

Al cor de Madrid hi ha un oasi de benestar, harmonia i salut. Paraules de la fundadora, Fátima Fernández.

Quan li preguntem per una modalitat esportiva ens contesta, sense dubtar, el ioga. Per ella, un entrenament personalitzat és fonamental quan hi ha necessitats o objectius específics per tractar, com ara la recuperació de lesions i/o algun desequilibri físic o emocional, o es vol desenvolupar o treballar algun aspecte concret.

“Al centre EL PATIO impartim classes de ioga basades en Hatha-Iyengar, Vinyasa, ioga prenatal i postnatal; també impartim classes de ioga aeri.”

A les classes de Hatha-Iyengar es posa una atenció especial en l’alineació corporal, l’execució i la intensitat de les postures. Permet treballar la força i la flexibilitat, incrementar la consciència postural, alliberar tensions acumulades al cos i aconseguir un estat de benestar i harmonia interior.

A les classes de Vinyasa es treballa de manera dinàmica a través d’un flux constant de postures en combinació amb la respiració. Amb aquesta combinació s’equilibra el sistema nerviós, s’alliberen tensions acumulades tant físiques com mentals-emocionals, es treballen els òrgans i s’alliberen toxines, es millora la postura, s’incrementa la concentració, es contraresta l’estrès i es guanya energia i vitalitat.

El ioga aeri està basat en el ioga Iyengar, per la qual cosa també busca l’alineació correcta del cos, i mitjançant l’ús d’un gronxador es pot fer que les postures siguin més intenses i ens serveix de guia durant la pràctica. La funció del gronxador no és acrobàtica, sinó la d’una eina que respecti les bases i els principis del ioga.

Sovint el ritme de vida que portem fa que no ens ocupem gaire de la salut. Fer esport d’una manera personalitzada pot ser una bona via d’escapament per al dia a dia i alhora ens permet cuidar-nos. Descobreixi els beneficis de tenir un entrenament personalitzat.

Jaime Marqués (Madrid)

Álvaro Yáñez és el director esportiu adjunt i entrenador personal del centre Jaime Marqués. Disposen d’un espai exclusiu i absolutament privat (a la sala d’entrenament hi ha com a molt quatre persones, dos entrenadors amb els alumnes respectius).

Per ells, el valor afegit d’un entrenador personal va molt més enllà de portar els seus esportistes a perdre pes o a augmentar la massa muscular de la manera més adequada i eficaç. Un entrenador personal és realment algú capaç de detectar carències motrius i de millorar la qualitat de vida i la salut dels alumnes/esportistes, exercint un efecte positiu en la vida dels entrenats a un nivell difícil d’imaginar.

“Un exercici determinat pot tenir conseqüències negatives per a la salut d’algú que tingui alguna mena d’impediment a l’hora de fer-lo correctament”, comentar l’Álvaro. A més, destaca la importància de l’adaptació per evitar lesions. “De manera més general en diria dos més que tothom té al cap, però que sovint s’obliden: fer un bon escalfament i una tornada a la calma amb uns estiraments correctes al final de la sessió.”
Ens descriu el seu espai com “un centre professional, exclusiu i on cuidem al màxim la nostra gent.”

Movere (Barcelona i Baix Llobregat)

Eduardo Grimal Lledó, és cofundador i entrenador de Movere, un espai en el qual pot trobar un entrenament personalitzat.

Per ell, un entrenador personal aporta equilibri: “L’entrenador de vegades es converteix en una persona de confiança, un mirall per un o diversos motius, perquè potser representa una de les capacitats que ens agradaria desenvolupar”, ens explica.

Quan li preguntem per una modalitat esportiva, l’Eduardo considera que el running és un esport molt complet. Té molts beneficis per al desenvolupament cardiovascular i la millora general de la condició física, però el que és significatiu de debò són els beneficis psicològics: “Permet desconnectar o connectar amb un mateix en funció del moment, deixar les preocupacions enrere o senzillament sentir-se en el present durant uns minuts. L’ara i l’aquí del qual tant es parla en desenvolupament personal ho omple tot mentre correm.”

Quan li demanem que ens descrigui el centre amb tres paraules, ens diu: “Només amb tres? El nostre centre pot ser un domicili, l’oficina, un parc del costat de la feina o un bon lloc a la platja o la muntanya. El que importa durant l’entrenament passa al cos dels clients o els alumnes. I és un procés meravellós si l’analitzem amb atenció. És el moviment humà.”

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies