Carteras Elecció Plus

El valor de la gestió delegada

És una cartera dinàmica, aprofita les oportunitats que ofereixen els mercats, flexible, ja que permet una llibertat total respecte de les aportacions i els reemborsaments del client, fiscalment eficient i totalment transparent, ja que ens ofereix informació mensual detallada sobre l’evolució i els moviments.

Tres tipus de carteres que s’adapten a vostè
Per adequar-nos als seus objectius personals, el seu horitzó temporal i la tolerància al risc, hem creat 3 carteres Elecció Plus deferents.

Les noves carteres Elecció Plus reafirmen la nostra aposta per una gestió delegada que es basa en l’estratègia d’InverCaixa (la primera gestora per quota de mercat i nombre de partícips d’Espanya), implementada amb els millors fons de les millors gestores internacionals. Una Cartera Elecció Plus és un servei de gestió discrecional, és a dir, el client delega a InverCaixa la gestió del seu patrimoni sobre una cartera de fons d’inversió que permet executar el seu mandat d’acord amb els objectiuspersonals que tingui.

Cartera Equilibri

Adequada per als clients que volen invertir en renda fixa de 2 a 4 anys, sense haver de renunciar al potencial de diversificació ni el de rendibilitat que ofereixen la renda variable i altres actius.

Té una exposició a renda variable d’entre un 0% i un 30% de la cartera.

Cartera Creixement

Adequada per als clients que busquen tenir una exposició a renda variable i a renda fixa de manera diversificada, sense descartar les divises ni altres actius, invertint de 4 a 6 anys. L’exposició a renda variable és d’entre un 20% i un 60% de la cartera.

Cartera Oportunitat

Adequada per als clients que busquen tenir més exposició a renda variable per aconseguir els seus objectius financers en un horitzó de més de 6 anys, a la qual se suma un component de renda fixa i divises que aporta un cert grau de diversificació. L’exposició a renda variable és d’entre un 50% i un 100% de la cartera.

A més, si ara contracta 35.000 € en carteres Elecció Plus, li regalarem un iPad Air 21: l’última tecnologia perquè, sempre que li convingui, pugui estar en contacte amb el gestor Premier a través del mur.

Consulti-ho al gestor Premier per poder-se beneficiar d’aquesta promoció. Només cal que sigui client assessorat2, que sol•liciti l’entrada entre l’1 de juliol i el 30 de setembre3 i que mantingui durant 3 anys el saldo existent en el moment de la contractació.

1. En cas que s’exhaureixin les existències de l’article, CaixaBank lliurarà un altre bé de característiques i valor semblants. La campanya està limitada a un iPad Air per expedient de cartera de fons i titular. L’article es considera una retribució en espècie a l’efecte de l’IRPF. 2. Client amb simulació financera (persones físiques), contracte d’assessorament i test d’idoneïtat en vigor que permetin contractar les carteres Elecció Plus. 3. El client ha de mantenir el saldo inicial existent en l’expedient en campanya dels fons en promoció més el mínim d’entrada exigit per beneficiar-se de la campanya (35.000 €) fins que s’acabi el període de permanència. En cas que el client incompleixi qualsevol de les condicions de la campanya, CaixaBank té dret a cobrar les quantitats següents: de l’1-7-2015 al 30-9-2016, 489 €; de l’1-10-2016 al 30-9-2017, 326 €; de l’1-10-2017 al 30-9-2018, 163 €. NRI: 13685-2015-5555

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies