Benvigut a Wanderlust

Sense traducció possible

Wanderlust és una paraula alemanya que no té traducció a cap idioma. Una paraula inspiradora que crea un manifest de vida. Un concepte que ha generat infinitat d’aventures, experiències i moments. Wanderlust ha traspassat fronteres i s’ha convertit en una manera d’entendre moments o experiències sentint sempre una incessant voluntat de buscar tot el que és nou, tot el que és desconegut. Wanderlust ha inspirat cançons, pel·lícules, revistes. És un concepte que crea tendència i que l’Audi Q3 fa seu.

Wanderlust és una actitud davant de la vida que fa que sempre es vulgui fer un pas més, anar més enllà, per no deixar mai de buscar i voler descobrir i trobar sempre allò inesperat, allò insòlit. No és simplement una manera de viatjar, sinó que també és una manera de viure la vida; de viure cada una de les experiències que ens ofereix d’una manera diferent i intensa, gaudint de cada instant i apreciant tant els petits detalls com els grans moments. Wanderlust és voler aprofitar cada instant i fer de cada dia una experiència única. És no deixar-se emportar, sinó ser un mateix qui marqui el camí, un camí propi. Un camí per definir.

¿Nunca deseó que cada día fuera diferente?

Mai no ha desitjat que cada dia fos diferent?
Mai no ha desitjat provar alguna cosa nova?
Gaudir i explorar tot el que el món li ofereix?
Viatjar, perdre’s…

Si sent nostàlgia per una cosa que encara no ha viscut, si busca constantment allò desconegut o si es mou per l’incontrolable desig d’exprimir el món… vostè pateix de Wanderlust.

Ara que ja sap què és Wanderlust, ho vol sentir?

Des de CaixaRenting el convidem que descobrir el nou Audi Q3 amb tracció Quattro®, un automòbil amb el qual descobrirà que allà fora sempre hi ha alguna cosa nova i emocionant que l’està esperant.

Perquè pugui viure aquest esperit, li oferim unes completes cobertures i la garantia del nostre servei de rènting tot inclòs, perquè pugui gaudir d’un Audi amb total tranquil·litat i la seguretat de saber que el cotxe sempre estarà a punt.

Informi-se’n a  www.caixarenting.es

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies