Life Experience amb les Targetes de Prestigi

Serveis exclusius de valor afegit

 Experiences: amb el programa Life Experiences pot gaudir d’una oferta completa de tipus cultural, esportiu i d’oci, ple d’experiències i viatges d’alt nivell arreu del món. Les propostes van canviant cada mes. Pot consultar els darrers suggeriments a Life Experiences.

 Concierge: un assistent personal al seu servei les 24 hores del dia per ocupar-se de cada detall de la millor manera. Li pot organitzar viatges i reservar hotels, vols o restaurants; aconseguir entrades per a musicals o esdeveniments esportius; gestionar la tramesa de regals o flors, i organitzar fins i tot qualsevol esdeveniment. I tot, de manera gratuïta. Més informació, al 902 197 651.

 Priority Pass: amb la Targeta Priority Pass pot gaudir del màxim confort abans d’agafar un vol. Una targeta gratuïta, personal i intransferible, amb la qual pot accedir 2 vegades l’any sense cap cost a qualsevol de les més de 700 sales VIP dels aeroports d’arreu del món. Quan hagi exhaurit el nombre de visites gratuïtes, amb la Targeta Priority Pass podrà continuar accedint a les sales VIP per un cost de 24 € per visita.

Si es vol beneficiar d’un servei personalitzat a mida, recordi tots els avantatges que li oferim. Amb les targetes Visa Or A mida i American Express® Or A mida es pot beneficiar de dues targetes pensades, no tan sols per al que necessiti, sinó també per al que desitgi. Les dues targetes, que comparteixen el mateix límit de crèdit, li ofereixen avantatges associats a les targetes de prestigi.

I a més…

 El servei gratuït CaixaProtect®, que el protegeix del frau i el robatori.

 L’app de targetes de ”la Caixa”, perquè en qualsevol moment pugui gestionar les targetes: en pugui consultar els moviments, veure’n les liquidacions, fraccionar-ne els pagaments, etc. Descarregui-se-la des d’aquí.

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies