Bicicletas Exclusives i de Disseny

Món clàssic

Es creu que la primera bicicleta va aparèixer a l’Antic Egipte. També es diu que Leonardo da Vinci en va parlar al llibre de dibuixos i textos Còdex Atlàntic, tot i que realment qui en va inventar el model més semblant a l’actual va ser Karl Drais.
L’any 1817 aquest senyor alemany va desenvolupar la coneguda draisina, un model sense pedals i només amb dues rodes i un selló al mig, en què la manera de desplaçar-se era impulsant-se amb els peus. Els pedals no van arribar fins l’any 1839 i ho van fer de la mà d’un escocès anomenat Kirkpatrick Macmillan. I de mica en mica s’ha anat transformant en la bicicleta que coneixem avui dia. A continuació, li presentem alguns dels models més populars actualment.

De ben segur que li agradarà alguna de les propostes que veurà. Per aquest motiu, li recordem que amb les targetes de Banca Premier podrà gaudir de la comoditat de decidir les quotes de pagament, i modificar-les des de Línia Oberta o qualsevol de les nostres oficines. Sempre, a mida.

Bicicleta de passeig

Hi ha moltes variants de bicicleta, però per a les ciutats amb poc desnivell la de passeig és la millor elecció. A més, el disseny d’aquests models cada vegada és més urbà i s’adapten a les necessitats i al gust de cadascú.

Li recomanem que visiti espais com ara Verlobis, on trobarà molts models de diferents colors amb un toc vintage i molt urbà. Aquesta marca danesa es caracteritza per unes línies senzilles, i també té bicicletes elèctriques i diversos complements com ara cistells, sellons de pell, timbres…

Altres marques que tampoc no s’ha de perdre són Johnny Loco o Pashley Cycles, que mantenen la línia clàssica i elegant per a la ciutat, amb bicicletes de passeig ideals tant si en vol una per fer un regal com si en vol gaudir vostè mateix.

Les bicicletes s’estan convertint en un element més de les ciutats. Ja no són tan sols per a l’estiu i, alhora, s’han convertit en un referent de disseny i personalitat. Li proposem algunes firmes exclusives que fabriquen models personalitzats que s’adapten a les seves necessitats.

Amb un punt més esportiu

Si a la ciutat on viu hi ha desnivells, la millor opció és triar una bicicleta una mica més esportiva.

La marca espanyola Orbea té diversos models a la seva pàgina web, perquè pugui triar la bicicleta que li agradi més. No es perdi la col•lecció All use, les més indicades per a la ciutat.

Retrovelo és un referent dins del mercat de les bicicletes. Els seus models són depurats i tenen un punt més de muntanya, encara que siguin bicicletes per a la ciutat. Pot triar entre diversos colors i complements.

Si vol un model amb marxes, Nirve li pot oferir disseny i elegància. Entre els seus models destaquen els Bohemian, els Boulevard o els Boardwalk. A més, també pot triar models per a nens, amb temàtiques i dissenys diferents.

Si busca una bicicleta més especial…

Potser està buscant una bicicleta més especial: elèctrica, plegable, amb un disseny a mida… Aquestes són les nostres recomanacions.

Monty és una marca espanyola que té models plegables i elèctrics, les anomenades e-bikes, el futur per a qui vulgui un model que combini un sistema elèctric amb el pedaleig. També tenen els models Folding, bicicletes plegables amb un motor que arriba fins als 25 km/h que permet la llei.

Si de debò vol ser el centre de totes les mirades, el model Velocino de la marca Abici és el que està buscant. Amb una roda gran i una altra de més petita, està inspirada en les típiques bicicletes italianes dels anys 30.

Una novetat en bicicletes és la Babel Bike, un model pensat i dissenyat per mantenir la seguretat del ciclista. Té cinturó, retrovisors, intermitents i cèl-lula de seguretat. Amb tot aquest equipament, és una de les bicicletes més segures del mercat.

Si el que vol de veritat és una bicicleta del tot personalitzada, Wobybi li ofereix molts models i moltes possibilitats. Podrà triar el color del manillar, el de les rodes o el del selló. D’aquesta manera, vostè mateix pot crear un model a mida.

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies