Préstecs de CaixaBank: Avui té un Pla, Avui el Pot fer Realitat

Solucions a la seva mida

Si té una il•lusió com ara reformar l’habitatge, canviar-se el cotxe o fer un viatge, a CaixaBank Banca Premier tenim diverses solucions de finançament a la seva disposició, perquè sempre trobi el préstec que s’adapti millor a vostè.

El fet que els seus plans es puguin fer realitat està més a prop que mai gràcies als préstecs exclusius per als clients de Banca Premier.

Préstec flexible

Es podrà beneficiar d’un finançament que s’adapta als plans i les necessitats que tingui, i el podrà amortitzar quan més li convingui.

 3 anys de termini amb carència de capital fins al venciment
• Garantia personal o pignorada

Una manera fàcil de finançar els seus projectes sense haver de fer servir les posicions de passiu.

Préstecs Es[tu]dia

Es podrà finançar el cost dels estudis universitaris, de postgrau o de màster, tant a Espanya com a l’estranger.

Préstec Estrella Nòmina

Amb els avantatges de ser de Banca Premier i tenir la nòmina domiciliada amb nosaltres. Un préstec* de:

 Fins a 40.000 €.
 Interès del 7,50 %.
 Comissió d’obertura de l’1 %.

Estrenei el nou Samsung Galaxy S7 edge i S7

CaixaBank li ofereix un finançament al 0 % TAE en els articles més actuals de Compra Estrella. D’aquesta manera, podrà aconseguir les últimes novetats amb unes còmodes quotes. I perquè en pugui gaudir com més aviat millor, les rebrà a casa seva en molt pocs dies sense cap cost d’enviament. Consulti tota l’oferta de productes i els diversos models disponibles a www.CompraEstrella.com.

1. Pagament al contat o fraccionat fins a 18 mesos al 0 % TAE. Forma de pagament exclusiva per a targetes comercialitzades per CaixaBank que acceptin fraccionament. Promoció vàlida fins al 30 d’abril.

Contracti un préstec ara mateix

A la seva oficina habitual, on el seu Gestor de Banca Premier l’atendrà personalment en molt de gust, a través de Línia Oberta, el mòbil o els caixers de CaixaBank.

Més informació >

*La concessió de l’operació està subjecta a l’anàlisi de la solvència i la capacitat de devolució del sol•licitant, en funció de les polítiques de risc de l’entitat. Exemple representatiu: capital inicial de 1.000 € a un termini de 5 anys i un TIN del 7,50 %, amb una comissió d’obertura de l’1 %. TAE: 7,954 %. Quota mensual: 19,95 €. Import total endeutat de 1.195,2 €. Promoció i venda que ofereix PromoCaixa. També està disponible amb pagament al comptat. Per a altres opcions de finançament, consulti qualsevol oficina de CaixaBank. PromoCaixa, SA, Gran Via de Carles III, 105, 08028, Barcelona. NIF A-58481730. © PromoCaixa, SA, Barcelona 2009. Per a més informació: www.CompraEstrella.com
Informació vàlida fins al 30-04-2016.

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies