Habitatges sobre Plànol a Pamplona i Madrid

La millor opció per construir-se un futur

Li presentem 3 magnífiques promocions, propietat de BuildingCenter, que Servihabitat comercialitza de manera exclusiva. Són habitatges immillorables, de molta qualitat i una ubicació excel•lent a Pamplona i Madrid.

Edificio Alfonso XIII (Madrid)

Els darrers habitatges d’una promoció al cor de Madrid 

L’edifici Alfonso XIII combina el confort i la qualitat en una ubicació excel•lent, el carrer de Sánchez Pacheco, al cor del districte madrileny de Chamartín. És una magnífica promoció d’obra nova amb habitatges d’1, 2 o 3 habitacions.

 Tots els habitatges tenen cuina moblada, plaça de garatge i traster.
 Els habitatges de la planta baixa tenen un espai exterior d’ús privat.
 Els àtics tenen una àmplia terrassa.
 Els habitatges situats al pati interior ofereixen molta tranquil•litat.
 Accés directe amb ascensor des dels habitatges fins al garatge.

La zona, una de les més cares de la capital, és excel•lent i ofereix serveis de tota mena i bones comunicacions amb el transport públic.

Hi ha diversos punts d’interès, com ara el parc de Berlín, l’Auditori Nacional de Música, el Museu de Ciències Naturals o l’Estadi Santiago Bernabéu. 

Per a més informació >

Las Terrazas de Arrosadía (Pamplona)

Un nou concepte d’habitatge, amb molta claror i acabats de qualitat

Magnífica promoció d’habitatges exteriors de 2, 3 i 4 habitacions, amb terrasses, dissenyades amb materials d’avantguarda per a un estalvi energètic elevat. Estan situats en un entorn agradable, tranquil i molt ben equipat, a prop del centre de Pamplona.

 Superfícies de 64 a 110 m2 útils
 Cuines àmplies amb terrassa-galeria.
 Cuines moblades i perfectament equipades.
 Porta d’entrada blindada i control d’accés per videoporter.
 Plaça de garatge i traster per habitatge
 Cambra per a bicicletes d’ús comunitari per portal

Aquesta promoció d’habitatges es troba en un indret privilegiat, tan sols a deu minuts a peu del centre de la ciutat,, en una zona nova i tranquil•la on hi ha a l’abast totes les comoditats (equipaments públics –escoles, universitats, centres mèdics, etc.–, i comerços de proximitat).

Pot visitar el show room de la promoció a l’avinguda de Zaragoza, 72, a 100 metres del solar: hi descobrirà tots els detalls d’aquesta magnífica promoció.

Per a més informació >

Residencial Montepinar (Majadahonda, Madrid)

Habitatges excel•lents en una zona residencial.

El complex residencial Montepilar té 63 magnífics habitatges de 4 habitacions, amb terrassa, que es distribueixen en quatre edificis plurifamiliars aïllats. Estan ubicats en un indret privilegiat de la zona Monte del Pilar, una de les més exclusives de la localitat madrilenya de Majadahonda.

 Baixos amb jardí.
 Àtics amb terrassa-solàrium.
 Urbanització exclusiva amb accés controlat.
 Piscina, pistes de pàdel i sala comunitària.
 Zona de jocs infantils.

El municipi de Majadahonda és un dels més rics i importants de la Comunitat de Madrid. S’hi poden trobar diversos serveis, com ara l’Hospital Puerta de Hierro, o el centre comercial Gran Plaza 2, i molts altres avantatges urbanístics, entre els quals destaquen un carril bici de 8 km de longitud, un sistema de lloguer de bicicletes exclusiu per als veïns de la localitat i més de 123.000 m2 de zona per a vianants.

Per a més informació >

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies