Fons D’Inversió Destí: Un Viatge que li canviarà la Jubilació

L’ajudem a planificar-se el futur

En la planificació del viatge cap a la jubilació, el temps juga a favor seu. Començar al més aviat possible i amb una diversificació adequada l’ajudarà a obtenir uns resultats millors.

Informació exigida per L’O.M. ECC/2316/2015:

El cobrament de la prestació o l’exercici del dret de rescat només són possibles en cas que es produeixi alguna de les contingències o supòsits excepcionals de liquiditat regulats en la normativa de plans i fons de pensions.
El valor dels drets de mobilització, de les prestacions i dels supòsits excepcionals de liquiditat depèn del valor de mercat dels actius del fons de pensions i pot provocar pèrdues rellevants.

La nova Gamma Destí

L’objectiu a l’hora de planificar la jubilació és tenir prou estalvis per mantenir el benestar i la qualitat de vida durant aquesta nova etapa.

Destí és una gamma que respon a la filosofia de productes amb data objectiu. Es tracta d’instruments no garantits orientats a la gestió òptima dels estalvis i que tenen en compte l’horitzó temporal de jubilació.

A CaixaBank Banca Premier ajudem els clients a planificar-se el futur financer oferint-los un servei integral A mida, amb productes com els nous fons d’inversió de la Gamma Destí.

Avantatges de la Gamma Destí

 Una estratègia d’inversió intel•ligent

La Gama Destí afavoreix les inversions en renda variable en el llarg termini, mentre que el pes dels actius de renda fixa pren més importància a mesura que ens acostem a la data de destinació. D’aquesta manera, la distribució d’actius va canviant suaument a mesura que avança el temps i s’acosta la data de jubilació.

 Sense esforç en la gestió

Fem fàcils les coses difícils. Posem al servei dels seus estalvis tot el coneixement i la tecnologia de CaixaBank, d’una manera única i senzilla.

 Adaptada a vostè

En funció de les necessitats que tingui, podrà triar, entre totes les opcions que formen la Gamma Destí, la que s’adapti millor al seu objectiu.

Els fons de la Gamma

La Gamma Destí disposa inicialment de 4 dates objectiu per a la jubilació. Per a cada data ofereix diversos fons d’inversió, entre els quals pot triar tenint en compte aspectes tan rellevants com la liquiditat, la fiscalitat o la cartera que té actualment.

Fons d’inversió

 FC Destí 2022 FI
 FC Destí 2030 FI
 FC Destí 2040 FI
 FC Destí 2050 FI

A més, la gamma també es compon de quatre plans de pensions, amb diverses dates objectiu per a la jubilació:

Plans de pensions

 CABK Destí 2022 PP
 CABK Destí 2030 PP
 CABK Destí 2040 PP
 CABK Destí 2050 PP

Avantatges des del primer dia

Si ens traspassa un fons d’inversió des d’una altra entitat, es podrà beneficiar d’una bonificació en efectiu de l’import mobilitzat. Si en vol més detalls, consulti al seu Gestor de Banca Premier les promocions disponibles.

Més informació

Consulti www.CaixaBank.com o el seu Gestor de Banca Premier, que li facilitarà tota la informació perquè comenci a aprofitar tots els avantatges que li oferim.

Document informatiu que no suposa cap compromís contractual ni cap oferta vinculant per al client. Oferta vàlida fins al 31-12-2016. El nivell de risc està en funció de la volatilitat de cada fons. En el llançament, la Gamma Destí té un nivell de risc 7 per a tots els fons, ja que no tenen història i es tracta de fons globals. Els nivells s’aniran ajustant segons el nivell de volatilitat real de cada fons. Dades generals dels fons: FonCaixa Destí 2022, FI amb núm. de registre a la CNMV 4947; FonCaixa Destí 2030, FI amb núm. de registre a la CNMV 4948; FonCaixa Destí 2040, FI amb núm. de registre a la CNMV 4949; FonCaixa Destí 2050, FI amb núm. de registre a la CNMV 4950. Entitat gestora dels fons d’inversió: Caixabank AM SGIIC, SA, núm. 15 de registre de la gestora a la CNMV. Entitat dipositària: CECABANK, núm. 236 de registre de la dipositària a la CNMV. Entitat comercialitzadora: Caixabank, SA. Av. Diagonal, 621-629, 08028 Barcelona, NIF A-08663619, inscrita en el Registre Administratiu Especial del Banc d’Espanya amb el número 2100 i inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, tom 42657, foli 33, full B-41232, inscripció 109a. Si l’inversor vol informació més específica sobre els fons, la pot demanar en qualsevol oficina de CaixaBank. Amb prou antelació a la contractació del producte, el client ha d’estudiar i analitzar amb deteniment la documentació subministrada per CaixaBank. A més, pot demanar informació detallada referent als fons d’inversió, com ara el fullet informatiu o el document de dades fonamentals per a l’inversor (DFI). Tota aquesta informació també està publicada a www.cnmv.es. En cas de sotmetre’s al test d’idoneïtat, si CaixaBank li fa l’advertència que, segons la informació proporcionada, l’instrument financer no és adequat per a l’inversor, no el podrà contractar. Plans de pensions individuals dels quals VidaCaixa, SAU d’Assegurances i Reassegurances és la gestora i promotora; Caixabank, SA, l’entitat comercialitzadora, i CECABANK, SA, l’entitat dipositària. Es poden consultar les dades fonamentals dels plans a www.CaixaBank.cat o a l’oficina. NRI: 1329-2015-09664

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies