Escapades Especials per a la Primavera

Destinacions per a tots els gustos

L’oferta turística és molt variada durant aquesta època de l’any, amb destinacions per a tots els gustos: escapades rurals, uns dies de descans vora el mar o grans ciutats amb molta oferta de lleure.

Les millors platges

Si el que vol és deixar enrere l’hivern i gaudir dels primers rajos del sol de primavera a platges espectaculars, les destinacions més recomanables són:

  • Illes Balears.  En aquest arxipèlag hi ha algunes de les millors platges del món, com la de ses Illetes (Formentera), la cala del Comte (Eivissa) o la platja de Muro (Mallorca). Per gaudir d’un allotjament de luxe, l’hotel Hilton Sa Torre, edificat a la localitat de Llucmajor, ofereix una experiència fantàstica en una finca mallorquina típica. Una altra opció a la mateixa illa és Cap Rocat, una antiga fortalesa militar reconvertida en hotel, que ofereix una oferta gastronòmica espectacular.
  • Illes Canàries.  Si s’estima més viatjar al sud, a les illes Canàries també trobarà unes platges magnífiques, com la de les Canteras (Las Palmas de Gran Canaria) o la del Papagayo (Lanzarote), a més d’una oferta molt variada d’esports aquàtics. Per passar-hi la nit, li oferim dues bones opcions: el modern hotel d’estil africà Lopesan Baobab (Gran Canaria) i l’Abama (Tenerife), un complex turistic de luxe amb camp de golf.
  • Andalusia. La costa andalusa també és una de les millors destinacions per gaudir del mar a la primavera. A Cadis hi ha la Barrosa (Chiclana de la Frontera), una de les platges més llargues d’Espanya, i la Bolonia (Tarifa), i totes dues es consideren de les millors del món. Altres platges molt recomanables són la d’Islantilla (Huelva), o les dels Muertos de Carboneras i el Playazo de Rodalquilar (Almeria), i aquesta última destaca per ser verge i tenir una vista impressionant.

Arriba la primavera i el bon temps, l’època ideal per recórrer la geografia del país. En aquest reportatge li mostrem algunes de les escapades més especials que pot fer per Espanya.

Turisme urbà

Les grans ciutats espanyoles també són una bona destinació per desconnectar uns dies, ja que ofereixen una bona oferta cultural, gastronòmica i comercial:

  • Madrid. Passejar pels jardins d’El Retiro, contemplar el capvespre des del Palau Reial o fer un beure en clubs tan exclusius com el Mentidero & Gin són algunes de les activitats que pot fer a la capital d’Espanya. Per passar-hi una nit hi ha opcions clàssiques i luxoses com el Ritz o el Palace, i d’altres de més desconegudes però amb el mateix encant, com l’hotel Santo Mauro, un palauet del segle XIX amb piscina coberta i un dels millors brunchs de Madrid.
  • Barcelona. La ciutat més cosmopolita de la nostra geografia també és un bon indret per fer-hi una escapada. A banda de tastar la seva oferta gastronòmica o veure monuments com la Sagrada Família, també es pot passejar pel Turó Park, visitar el mercat de la Boqueria o anar de compres al passeig de Gràcia. L’hotel Neri, un palau medieval del segle XII, o l’OMM, dirigit pels germans Roca, on trobarà el restaurant de prestigi MOO, són unes bones opcions per fer nit a la ciutat comtal envoltat de luxe.
  • Sevilla. Andalusia s’omple de color i alegria quan arriba la primavera i, sens dubte, Sevilla és una de les millors destinacions on podrà gaudir d’aquesta estació de l’any, ja sigui passejant pel barri de Santa Cruz o pujant fins a dalt de tot de la Giralda per contemplar una vista espectacular de la ciutat. Per a un allotjament de primera, li recomanem l’Hotel EME Catedral, amb restaurant panoràmic i un centre wellness, o l’Hotel Alfonso XIII, un dels més prestigiosos del món, tots dos situats al centre històric de la ciutat.

Natura i descans

Si li agrada el camp o la muntanya, gaudir de la neu o relaxar-se en els millors balnearis, li presentem algunes de les millors opcions per a aquestes festes:

  • Palaus i castells.  Si el que vol és passar uns dies en plena natura, allunyat del brogit del dia a dia, una bona opció és fer nit en edificis històrics situats en entorns rurals espectaculars que s’han convertit en hotels plens d’elegància, com ara l’antic palau del segle XVII Iriarte Jauregia (Bidania-Goiatz, Guipúscoa) o el Palau de Soñanes del segle XVIII (Villacarriedo, Cantàbria), o també el castell el Bosque de la Zoreda (Oviedo).
  • Esports de neu. Durant aquesta època de l’any encara pot gaudir de la neu i els esports que hi estan vinculats. Diverses estacions d’esquí es mantenen operatives durant el mes de març i bona part del mes d’abril, com ara la Masella (Pirineu català), Valdezcaray (serra de La Demanda) o Fuentes de Invierno (Astúries). Pel que fa a l’allotjament, alguns dels millors hotels són el Val de Neu (Baqueira-Beret), o l’Abba Formigal i el Santa Cristina (Osca).
  • Per descansar. Si el que de debò necessita és desconnectar de tot i descansar, li recomanem tres hotels amb balnearis de luxe: el Gran Hotel Bahía del Duque (Tenerife), amb un balneari que es considera el millor de tot el territori nacional; l’SHA Wellness Clinic (Alfàs del Pi, Alacant), a prop de la platja de l’Albir i el Parc Natural de Serra Gelada, i l’Hotel Villpadierna Palace (Marbella), a l’interior del qual hi ha el Thermae Spa, inspirat en les antigues termes romanes.

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies