Compte Estrella: amb Banca Premier, cada dia Tindrà més Beneficis

Compte Estrella

Ara li oferim el nou Compte Estrella, amb el qual es beneficiarà d’avantatges exclusius només per domiciliar la nòmina a la nostra entitat. A més, s’estalviarà les comissions¹ de:

 Manteniment i administració.
 Targeta de crèdit² per al titular i el beneficiari
 Transferències i ingressos de xecs per autoservei³.
 Línia Oberta i correspondència on-line

Amb la nòmina, vosté tria

Ara per domiciliar la nòmina al nou Compte Estrella podrà triar entre l’última moda en tecnologia⁴:

 Televisor Samsung de 32” amb Wide Color Enhancer Plus
 Tablet Samsung Galaxy Tab A amb pantalla de 9,7” i Android 5.0
 Smartwatch Samsung Gear S2 amb protecció contra l’aigua i la pols.

Si s’ho estima més, en comptes d’emportar-se a casa la tecnologia més innovadora, es pot beneficiar d’una remuneració del 4 %⁵ TAE (3,94 % d’interès nominal anual) en els primers 10.000 € durant 24 mesos si domicilia una nòmina superior a 4.000 €.

Descobreixi els beneficis de ser client de Banca Premier i posi’s en contacte amb el seu Gestor de Banca Premier per conèixer tota l’oferta de productes i serveis dels quals es pot beneficiar.

Préstec Nòmina X10

A Banca Premier el volem ajudar a fer realitat les il•lusions i els projectes que tingui. Per aquest motiu, li oferim un préstec de fins a 10 vegades la nòmina, pel sol fet de tenir-la domiciliada amb nosaltres.

Estar sempre a l’avantguarda, això és Banca Premier

Més info >

1. El Compte Estrella té una tarifa de 0 €/mes sempre que es compleixin els requisits de bonificació: nòmina amb un import mínim de 750 €/mes, domiciliació del pagament de rebuts amb un mínim de 3 càrrecs al trimestre o 3 compres trimestrals com a mínim amb targeta de dèbit o crèdit (s’exclouen de la promoció les targetes d’empresa), i ús exclusiu dels canals electrònics per a les operacions següents: pagament de rebuts i impostos, reintegraments d’efectiu, traspassos i transferències, sol•licitud de talonari i consultes de posició, saldo o extracte. En cas contrari, es cobren 6 € el mes que el client incompleixi les condicions. 2. La promoció inclou un contracte de Visa Classic amb dues targetes. La concessió de la targeta de crèdit està subjecta a perfils de risc i estudi segons els criteris de risc habituals de CaixaBank. 3. Un total de 24 transferències per autoservei l’any, amb un import màxim de 20.000 €. Ingrés gratuït de xecs, il•limitat. No fer operacions bonificades per autoservei permet aplicar una penalització d’1 € per operació. 4. Promoció vàlida de l’1-1-2016 al 28-2-2016 per a domiciliacions noves de nòmina amb un import mínim de 750 €/mes, domiciliació de 3 rebuts i 3 compres amb targeta al trimestre. Permanència: 12 mesos i 48 mesos com a client. La promoció té la consideració de remuneració en espècie, subjecta a ingrés a compte segons la normativa fiscal vigent. No acumulable a altres promocions de domiciliació de nòmina que es facin després de l’1-1-2015. En cas d’incompliment, es cobrarà una penalització de 219 € per la tablet, de 189 € pel televisor i de 399 € per l’smartwatch. 5. Promoció vàlida per a nòmines domiciliades entre l’1-1-2016 i el 28-2-2016 per un import superior a 4.000 € mensuals, amb una remuneració del 4 % TAE (3,94 % TIN) en els primers 10.000 € durant 24 mesos. Exemple de remuneració en un Compte Estrella amb un saldo mitjà constant de 5.000 €, calculat per a un període de 24 mesos. Remuneració bruta total de 394 € (en 8 liquidacions trimestrals). El càlcul dels interessos del dipòsit es fa d’acord amb el que s’estableix en les condicions de contractació. NRI: 1372-2015/09681

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies