Gamma Destí: el Millor Pla per a la Jubilació

El millor pla per a la jubilació

L’objectiu d’un bon pla de pensions és tenir prou estalvis per poder mantenir el benestar i la qualitat de vida durant la jubilació. La Gamma Destí està formada, d’entrada, per 4 plans de pensions que responen a la filosofia de plans amb data objectiu. Són plans no garantits orientats a gestionar els estalvis de manera òptima tenint en compte l’horitzó temporal de jubilació.

Quins avantatges té la Gamma Destí 

 És una estratègia d’inversió intel•ligent: afavoreix les inversions en renda variable a llarg termini, mentre que el pes dels actius de renda fixa agafa més importància a mesura que ens acostem a la data de destí. D’aquesta manera, la distribució dels actius va canviant suaument a mesura que s’acosta la data de jubilación.

 Sense cap esforç en la gestió i amb la possibilitat que cada client triï el pla que s’adapti millor al seu objectiu.

A CaixaBank Banca Premier ajudem els clients a planificar-se el futur financer, ja que els oferim un servei integral A mida. Per a això, hem dissenyat una nova i innovadora gamma de plans de pensions pensada per satisfer les necessitats de planificació de l’estalvi per a la jubilació: la Gamma Destí.

La Gamma Destí està formada, d’entrada, per 4 plans de pensions, amb diverses dates objectiu per a la jubilació:

 CaixaBank Destí 2022 Pla de Pensions
 CaixaBank Destí 2030 Pla de Pensions
 CaixaBank Destí 2040 Pla de Pensions
 CaixaBank Destí 2050 Pla de Pensions

Avantatges des del primer dia:

Si traspassa un pla des d’una altra entitat, es podrà beneficiar de fins a un 3% d’abonament en efectiu1 de l’import mobilitzat.

A més, si hi fa noves aportacions, com amb la resta de plans de pensions, aquestes aportacions impliquen una reducció que pot representar un estalvi fiscal de fins al 45%2 de l’import de les aportacions fetes.

(1) Promoció vàlida per a les mobilitzacions externes d’entrada que se sol•licitin entre l’1-11-2015 i el 31-1-2016 als plans de pensions individuals que s’inclouen en la promoció. L’abonament de la bonificació està lligat a una permanència fins a l’1-12-2022 i a les condicions que s’indiquen a la carta de l’incentiu, que es poden consultar a www.CaixaBank.cat
(2) 2. Segons la legislació vigent l’octubre del 2015 i si es compleixen els requisits que exigeix la normativa fiscal. En el cas que l’escala autonòmica de la comunitat autònoma coincideixi amb l’escala estatal. Els tipus impositius varien en funció de l’escala autonòmica. Consulti el tipus impositiu màxim que hi ha establert a la seva comunitat. Plans de pensions individuals dels quals VidaCaixa, SA d’Assegurances i Reassegurances és gestora i promotora; CaixaBank, SA, entitat comercialitzadora, i Cecabank, SA, entitat dipositària. Pot consultar les dades fonamentals dels plans a www.CaixaBank.cat o en qualsevol oficina. NRI: 1329-2015-09664

Per a més informació, posi’s en contacte amb el seu Gestor de Banca Premier o entri a www.CaixaBank.cat/bancapremier

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies