Aquest Nadal, triï Pagar a Mida

Avantatges a mida 

Amb les targetes de CaixaBank, pot triar de quina manera vol pagar de mica en mica totes les compres que faci. Té dues opcions:

 Pagar l’import total del deute de la targeta mes a mes.

 Pagar l’import d’una compra fraccionant-la en diversos terminis.

A més, en qualsevol moment podrà decidir de quina manera pot abonar les compres des de Línia Oberta, l’app de CaixaBank o un caixer.

Com pot fraccionar les compres des de línea oberta

Des de la pestanya “Les meves targetes” de Línia Oberta:

1. Triï una targeta.

2. Seleccioni la compra que vulgui fraccionar.

3. Indiqui els mesos en què vol dividir el pagament (3, 6 o 12).

4. A continuació, rebrà un missatge de confirmació del fraccionament.

Com cada any en aquesta època, arriba l’hora de fer les compres nadalenques. A CaixaBank li oferim més comoditat gràcies a l’opció de pagament fraccionat, amb la qual podrà comprar els millors regals de Nadal i Reis per a les persones estimades i triar la forma de pagament que més li convingui. Alguns dels nostres clients ja han fet servir aquest tipus de pagament, que els permetrà viure unes festes molt especials: l’Antoni ha pogut comprar a la seva dona aquell collaret de disseny que tant li agradava, i la Maria, que volia que les noces de plata dels seus pares fossin inoblidables, els podrà regalar un creuer de luxe per Europa. Tots dos han fraccionat les compres i les pagaran de la manera que més els interessi, en funció de les seves necessitats.

Ara, ama la targeta, també pot pagar a través del mòbil gràcies a l’aplicació CaixaBank Pay

 És ràpida, fàcil i segura.

 La pot fer servir en qualsevol establiment que accepti el pagament contactless.

 És compatible amb dispositius Android (versió 4.4 o superior) que tinguin la tecnologia NFC.

 Es pot descarregar des d’aquí.

Per a més informació, cliqui aquí, posi’s en contacte amb el seu Gestor Premier o acosti’s a una de les nostres oficines.

Assegurança de despesa mensual i assegurança de garantia de compra, de SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances. Caixabank, SA, operador de bancassegurances exclusiu de VidaCaixa, SA i autoritzat de SegurCaixa Adeslas, SA, inscrit en el Registre de Mediadors de la DGAFP amb el codi C0611A08663619. Caixabank, SA, entitat agent de l’emissora de la targeta, CaixaCard 1 EFC, SAU, amb NIF A-58513318 i inscrita en el Registre Oficial d’Entitats del Banc d’Espanya amb el codi 8788. 002 Col•lectiu FVBO10 NRI: 1299-2015/9706

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies