Comte Nòmina Prèmium

La rentabilidad, cal tenir-la en compte

Amb aquest Compte Nòmina Prèmium tindrà una remuneració del 2,97% nominal (3% TAE) durant 24 mesos només pel fet de domiciliar la nòmina d’un import igual a 2.500 € o superior abans del 31-10-2015.

Un altre avantatge del Compte Nòmina Prèmium és l’estalvi en comissions de manteniment i administració, de targeta de crèdit per al titular i un beneficiari, de transferències i ingressos de xecs per autoservei, de Línia Oberta i de correspondència on-line.

A més, CaixaBank Banca Premier li ofereix unes condicions de finançament a mida a través de diverses modalitats:

1. Préstec Flexible: una solució per a les necessitats puntuals de liquiditat, sense que hagi de cancel•lar cap inversió anticipadament.
2. Préstec Nòmina x10: un préstec de fins a 10 vegades la nòmina, amb tràmits senzills, per cobrir necessitats immediates. I si ho necessita, l’informarem de les condicions per a altres imports de nòmina.

Amb el Compte Nòmina Prèmium podrà tenir un compte de crèdit en unes condicions preferents per cobrir les necessitats de les despeses puntuals, com ara els impostos, les primes d’assegurances, les mercaderies, etc.

A més, en cas que estigui pensant a adquirir un habitatge, a Caixabank tindrà la Hipoteca Prèmium 10, amb les millors condicions hipotecàries i un interès fix que no variarà durant els 10 primers anys.

El seu Gestor Personal li facilitarà tota la informació que li convingui perquè es pugui començar a beneficiar de tots els avantatges que li oferim. I no dubti a consultar al web totes les solucions que tenim per a les seves necessitats.

A CaixaBank Banca Premier treballem perquè, mentre vostè descansa, es pugui beneficiar de molts avantatges amb la nòmina. Per aquest motiu, li oferim el Compte Nòmina Prèmium, amb el qual es beneficiarà de serveis financers exclusius i avantatges que li faran el dia a dia més fàcil.

1. Promoció vàlida per a nòmines domiciliades entre el 31-08-2015 i el 31-10-2015 per un import superior a 2.500 €, amb una remuneració del 2,97% nominal anual (3% TAE) per als 8.000 € primers durant 24 mesos. Exemple de remuneració en un Compte Nòmina Prèmium amb un saldo mitjà constant de 5.000 €, calculat per a un període de 24 mesos. Remuneració bruta total de 297,04 € (en 8 liquidacions trimestrals). Després dels 24 mesos els interessos del dipòsit designat es calculen d’acord amb el que estableixen les condicions de contractació. 2. El Compte Nòmina Prèmium té una tarifa de 0 €/mes sempre que se’n compleixin els requisits de bonificació: nòmina amb un import mínim de 2.500 €/mes, i domiciliació del pagament de rebuts amb un mínim de 3 càrrecs al trimestre o 3 compres trimestrals com a mínim amb targeta de dèbit o crèdit (queden excloses de la promoció les targetes d’empresa). 3. La promoció inclou un contracte de Visa Classic amb dues targetes. Concessió de la targeta de crèdit, subjecta a perfils de risc i estudi segons els criteris de risc habituals de CaixaBank. 4. Un total de 24 transferències per autoservei a l’any, amb un import màxim de 20.000 €. Ingrés gratuït de xecs, il•limitat. El fet de no dur a terme operacions bonificades per autoservei permet aplicar una penalització d’1 € per operació. 5. ”Caixabank” es reserva el dret de denegar la concessió de l’operació o a aprovar-la, previ anàlisi de la solvència i la capacitat de devolució del sol•licitant i en funció dels criteris de risc de l’entitat. 6. Préstec de fins a 40.000 €. Concessió de l’operació, subjecta a criteris de risc i segons els requisits publicats a www.laCaixa.cat. NRI: 1104-2015/9681

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies