Renda Vitalícia, Inversió Flexible

Flexibilitat

Tenim una àmplia gamma de rendes vitalícies, que s’adapten a les seves necessitats i amb les quals podrà diversificar els estalvis i beneficiar-se del cobrament d’una renda mensual per continuar mantenint el benestar i la qualitat de vida actuals.

Ara li presentem la renda vitalícia d’inversió flexible, pensada per a clients que volen obtenir un complement als ingressos amb una renda mensual per a tota la vida i que no tenen la necessitat de deixar un capital fix en cas de defunció.

La inversió de l’aportació que faci s’adapta en funció de l’edat que tingui, entre 2 carteres d’inversió. D’entrada, es destina un 70% a la cartera de renda fixa, enfocada a cobrir la renda mensual garantida, i un 30% a la cartera gestionada, que inverteix en actius de renda variable o actius alternatius, entre d’altres, i que està enfocada a aconseguir com més rendibilitat millor.

Aquesta distribució s’anirà modificant al llarg del temps, i la cartera gestionada podrà ser la majoritària.

A més, podrà fer-ne el rescat en qualsevol moment, i l’import dependrà del valor de les carteres vinculades a l’assegurança.

Una altra característica d’aquest producte és la flexibilitat, ja que després dels tres primers anys podrà modificar la distribució de la inversió de les carteres i augmentar la inversió de la cartera de renda fixa, cosa que suposarà un increment de la renda mensual.

A CaixaBank Banca Premier posem a la seva disposició l’assessorament dels nostres experts, que li oferiran solucions A mida i tota la informació que li convingui amb la màxima proximitat i professionalitat. A través de CaixaFutur li oferim una gran varietat de productes perquè pugui decidir quin s’adapta millor a les seves expectatives de futur.

Tractament fiscal avantatjós

Quan contracti una renda vitalícia es beneficiarà d’un òptim tractament fiscal en el cobrament de la renda, sobretot si té més de 70 anys, ja que només un percentatge de la renda percebuda tributa en l’IRPF com a rendiment del capital mobiliari, sempre que no es rescati.

<span class=”tit-pmedio subtit-pmedio”>Esta es su cartera para largo plazo.</span> Aquest percentatge dependrà de l’edat que tingui a l’hora de contractar el producte i serà constant durant tot el període en què percebi la renda, segons l’escala següent:

24% si té entre 60 i 65 anys

20% si té entre 66 i 69 anys

8% si té 70 anys o més

Sobre el rendiment del capital mobiliari calcular, s’aplicarà el tipus de retenció vigent en aquell moment.

1.Segons la legislació vigent el juliol del 2015. A Navarra, el percentatge de renda subjecte a retenció és el que es correspongui segons l’edat del beneficiari a l’hora de fer el pagament de cada un dels termes de la renda (mensualitats). Informació subjecta a les condicions de la pòlissa i a les condicions de subscripció. Rendes Vitalícies assegurança de vida estalvi de l’entitat asseguradora VidaCaixa, SA d’Assegurances i Reassegurances. Caixabank, SA, operador de bancassegurances exclusiu de VidaCaixa, SA, i autoritzat de SegurCaixa Adeslas, SA, inscrit en el Registre de Mediadors de la DGAFP amb el codi C0611A08663619. Informació vàlida fins al 31-12-2015.

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies