Obra Social: La Caixa i el Programa d’atenció Integral a Persones amb Malalties Avançades

Programa d’atenció integral

Amb aquesta iniciativa, es complementa i s’amplia el model actual d’atenció a les persones amb malalties avançades, amb la finalitat d’assolir una atenció integral que tingui en compte els aspectes psicosocials: tant el suport emocional, social i espiritual al pacient i els familiars, com l’atenció al dol, el suport als professionals de cures pal·liatives i l’acompanyament dels voluntaris.

L’Obra Social ”la Caixa” ha destinat a aquest programa un pressupost de 45,3 milions d’euros des que es va posar en marxa. L’èxit d’aquest projecte innovador ha fet que també s’hagi implantat a Mèxic i a Hong Kong de la mà d’entitats locals.

“La salut és el bé més preuat, i a l’Obra Social ”la Caixa” ens comprometem fermament a garantir l’atenció sanitària de les persones que viuen situacions difícils. Hi volem estar al costat, des de la infància hospitalitzada fins a les persones que pateixen una malaltia avançada i estan a la fase final de la vida”, ha indicat Isidre Fainé, president de la Fundació Bancària ”la Caixa”.

< Més info >

Ja hi ha 104 hospitals espanyols i 130 unitats de suport domiciliari, a través de 42 equips d’atenció psicosocial, que tenen implantat el Programa d’Atenció Integral a Persones amb Malalties Avançades. Des del gener del 2009, 65.515 pacients i 96.639 familiars han rebut el suport d’aquest programa de l’Obra Social ”la Caixa”.

bg-04-01

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies