Viatjar amb més Seguretat gràcies a Banca Personal

Pensat mai què passaria si li robessin la targeta?

Totes les targetes de ”la Caixa” inclouen el servei CaixaProtect, que en garanteix la protecció total en qualsevol operació fraudulenta (que no hagi fet el titular) en els entorns de Línia Oberta, els caixers automàtics i les compres amb targeta. A més, pel fet de tenir una targeta de ”la Caixa”, es beneficiarà de la política de qualitat de servei i l’atenció al client en reclamacions d’operacions que es facin en aquests entorns a través del telèfon 902 200 202.

No coneixem gaire sovint els avantatges de les targetes. Avui parlarem de les targetes Visa Or A mida i American Express® Or A mida. Descobreixi a continuació totes les facilitats que li ofereixen de manera gratuïta.

I està de viatge?

Quan viatgi fora d’Espanya tindrà a la seva disposició el servei CaixaProtect Emergency, un servei d’assistència a l’estranger amb el qual es poden fer lliuraments d’emergència de diners, amb la màxima rapidesa, gràcies a una àmplia xarxa d’oficines, en cas que li robin les targetes, les perdi o se li facin malbé mentre és de viatge. Només cal que truqui al 0034 93 495 39 99.

Quine altres avantatges ofereixen aquestes targetes?

• Com d’altres assegurances associades a aquestes targetes, també té a la seva disposició una assegurança d’assistència de viatge que li cobreix els imprevistos que hi pugui haver durant un viatge, com ara la pèrdua o la demora de l’equipatge o les connexions aèries. A més, també li cobreix les despeses mèdiques, quirúrgiques, farmacèutiques i d’hospitalització.

• Una altra de les cobertures que ofereixen de franc és l’assegurança d’accidents, amb la qual queden coberts fins a 600.000 euros per al titular de la targeta i un acompanyant quan els imports dels bitllets de transport públic (tren, avió i vaixell) o el servei de cotxe de lloguer s’hagin pagat amb aquestes targetes.

• Un altre avantatge de la Targeta American Express® Or A mida és que ofereix gratuïtament una assegurança de compres. En aquest sentit, el cobreix en cas de robatoris, furts i danys accidentals de les compres que hagi fet amb la targeta assegurada, durant els 90 dies següents a la data d’adquisició.

Pel fet de comprar amb la  Targeta Visa Or A mida o la  Targeta American Express® Or A mida podrà planificar els viatges amb molta més tranquil·litat.

< Més info >

A més…

Pot protegir les compres de qualsevol imprevist per tan sols 3 € al mes amb altres assegurances addicionals:

• Assegurança de despesa mensual: cobreix les compres que faci amb la targeta en cas de desocupació, incapacitat laboral o hospitalització.

• Assegurança de garantia de compra: cobreix la cancel·lació d’entrades per a espectacles, el lliurament de compres fetes per internet amb la targeta i l’extensió de garanties de productes.

Per a més informació, entri a Línia Oberta o acosti’s a la seva oficina habitual.

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies