Quan Vostè descansa, la Seva Nòmina treballa per Vostè

Solucions que s’adapten a la seva vida

Cada moment de la vida requereix una solució diferent. Per aquest motiu, com a client de ”la Caixa” i pel fet de domiciliar la nòmina, es podrà beneficiar d’avantatges de finançament exclusius que s’adaptaran perfectament al que li convingui.

A Banca Personal podrà trobar els exclusius avantatges que hem pensat per a la seva tranquil·litat. Ara, amb el Compte Nòmina Prèmium es beneficiarà d’una remuneració del 2,97% nominal anual (3% TAE) del saldo durant 24 mesos per domiciliar la nòmina. A més, s’estalviarà les comissions2 de:

  • Manteniment i administració
  • Targetes de crèdit 3 (una per al titular i l’altra per al beneficiari)
  • Transferències i ingressos de xecs per autoservei4
  • Línia Oberta i correspondència on-line

Nou Compte Crèdit

Li permetrà tenir un compte de crèdit en unes condicions preferents per cobrir les necessitats que li puguin causar les despeses puntuals, els impostos, les primes d’assegurances, les mercaderies, etc.

Hipoteca 10 Prèmium

Si vol comprar un habitatge, a ”la Caixa” li oferim condicions hipotecàries exclusives, amb un interès fix que no variarà durant els 10 primers anys.

Préstec Flexible

Una solució per a les necessitats puntuals de liquiditat, sense que hagi de cancel·lar les inversions de manera anticipada.

Préstec Nòmina x 10

Tindrà a la seva disposició un préstec de fins a 10 vegades la nòmina per cobrir les necessitats immediates, amb uns tràmits ben senzills.

El Gestor Personal li donarà tota la informació perquè pugui començar a gaudir de tots els avantatges que li oferim. I a més, si ho necessita, l’informarà de les condicions per a altres imports de nòmina.

No dubti a consultar el nostre web i descobreixi-hi totes les solucions a mida.

1. Promoció vàlida per a nòmines domiciliades fins al 12-4-2015 per un import superior a 2.500 €, amb una remuneració del 2,97% nominal anual (3% TAE) en els primers 8.000 € durant 24 mesos. Exemple de remuneració en un Compte Nòmina Premium amb un saldo mitjà constant de 5.000 €, calculat per a un període de 24 mesos. Remuneració bruta total de 297,04 € (en 8 liquidacions trimestrals). Passats els 24 mesos, el càlcul dels interessos del dipòsit designat es farà d’acord amb el que s’estableix en les condicions de contractació.
2. El Compte Nòmina Premium té una tarifa de 0 €/mes sempre que es compleixin els requisits de bonificació: nòmina amb un import mínim de 2.500 €/mes, i domiciliació del pagament de rebuts amb un mínim de 3 càrrecs al trimestre o 3 compres trimestrals com a mínim amb targeta de dèbit o crèdit (s’exclouen de la promoció les targetes d’empresa).
3. La promoció inclou un contracte de Visa Classic amb dues targetes. Concessió de la targeta de crèdit, subjecta a perfils de risc i estudi segons els criteris de risc habituals de CaixaBank.
4. Un total de 24 transferències per autoservei l’any, amb un import màxim de 20.000 €. Ingrés gratuït de xecs, il·limitat. La no realització d’operativa bonificada per autoservei permet aplicar una penalització d’1 € per operació.
5. ”la Caixa” es reserva el dret a denegar la concessió de l’operació o a aprovar-la, després d’analitzar la solvència i la capacitat de devolució del sol·licitant i en funció dels criteris de risc de l’entitat.
6. Préstec de fins a 40.000 €. Concessió de l’operació subjecta a criteris de risc i segons els requisits publicats a www.laCaixa.cat.

NRI: 1104-2015/9681

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies