A CaixaBank, InverCaixa

Patrimoni

El fet que el patrimoni en fons hagi augmentat aquests dos anys s’explica sobretot per les aportacions netes dels partícips: prop de 3.600 M€ el 2013, 6.900 M€ el 2014 i gairebé 1.500 M€ el primer mes del 2015. Aquestes aportacions netes a InverCaixa han estat significativament superiors a les que s’han produït a la resta del sector.

El fet que s’integressin grups financers també hi ha contribuït, tot i que en menys mesura. La integració del patrimoni que gestiona Barclays, que ara mateix és de 2.434 M€, està prevista per al primer semestre del 2015.

Com a conseqüència d’aquesta destacada evolució dels darrers anys, InverCaixa ha passat de tenir una quota de mercat en fons del 5,6% al tancament del 2007 al 15,8% que té avui dia. Si tenim en compte el patrimoni de Barclays Wealth Management SGIIC, la quota de mercat el gener del 2015 seria del 17,0%, i InverCaixa es convertiria en el nou líder de la indústria de fons a Espanya.

Sempre a mida

Respecte de la cartera de la gestora, destaca l’èxit de la Gamma Elecció, amb uns fons que s’adapten al perfil de cada client: FonCaixa Equilibri, FonCaixa Creixement i FonCaixa Oportunitat. Són uns fons que aporten valor a les carteres dels clients, fent una combinació correcta d’actius i modulant el grau de risc, en funció de les preferències de rendibilitat/risc de cada client i la conjuntura de cada moment. El gener del 2015, les subscripcions netes en FonCaixa Equilibri ascendeixen a uns 670 M€ i FonCaixa Creixement, a uns 160 M€. Aquest gener també han destacat les aportacions a FonCaixa Renda Fixa Flexible (fons de renda fixa euro), amb aproximadament 220 M€.

Els resultats ens acompanyen

La bona feina de l’equip de gestió d’InverCaixa es reflecteix en els resultats dels fons i en els premis i els guardons que l’entitat ha rebut els darrers anys.

< Més info >

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies