Benvigut a CaixaFu[tu]r

Prepari bé el día de demà

El seu Gestor de Banca Personal li farà una simulació i l’ajudarà a construir una cartera personalitzada, podent disposar d’una àmplia varietat de productes de previsió, i li oferirà tot l’assessorament necessari perquè pugui triar la solució que s’adapti millor a vostè i que li permeti estalviar avui per mantenir la qualitat de vida en el futur.

< Més info >

A ”la Caixa” volem estar presents en el seu futur amb solucions que li facilitin preparar-se la jubilació. Comenci a planificar-la de mica en mica des d’avui; d’aquesta manera, quan arribi el dia de jubilar-se, disposarà dels recursos necessaris per gaudir d’una de les millors etapes de la vida.

Objectius i necessitats

A Banca Personal el volem ajudar a planificar-se la jubilació en funció dels objectius i les necessitats que tingui, amb una cartera de previsió que li permeti estalviar de forma sistemàtica i, així, complementar-se la pensió en el futur. De l’àmplia gamma de productes de previsió, en destaquem:

• PlanCaixa Tàndem 1
Un producte diferent, innovador i exclusiu per planificar-se el futur tot personalitzant com vol assolir els seus objectius financers. No tan sols li ofereix una manera d’invertir en el seu futur, sinó que li permet diversificar la inversió amb la seguretat que proporciona el pla de previsió assegurat i les expectatives de la renda variable.

• Gamma Elecció
Una gamma de plans de pensions que ofereixen una gestió activa i busquen maximitzar la rendibilitat. Pot triar entre diversos plans de pensions amb diferents combinacions d’inversió en renda fixa i variable.

• PIES
Li oferim el Compte Futur i el Pla Futur Flexible PIES, assegurances de vida-estalvi – PIES, que li permeten generar un estalvi per al futur, de manera còmoda i flexible, i amb les quals a més es podrà beneficiar d’avantatges fiscals.

AVANTATGES DES DEL PRIMER DIA

Si traspassa un pla des d’una altra entitat o si hi fa aportacions úniques o periòdiques abans del 31‑12‑2014, Si traspassa un pla des d’una altra entitat o si hi fa aportacions úniques o periòdiques abans del 2

I si fa noves aportacions úniques o periòdiques als plans de pensions, obtindrà una reducció fiscal en la pròxima declaració de la renda de fins al 56%.3

*El PlanCaixa Tàndem engloba el pla de previsió assegurat PlanCaixa Assegurat i un dels plans de pensions següents: PlanCaixa Tendències, PlanCaixa Selecció, PlanCaixa Privada Borsa Emergent, PlanCaixa Borsa Nacional i PlanCaixa Borsa Euro. Se’n pot contractar la modalitat Premium o Sènior, en funció de l’edat del client.
**Promoció vàlida per a: aportacions úniques superiors a 6.000 €; aportacions periòdiques superiors a 100 € mensuals sempre que es mantingui l’aportació durant 12 mesos i addicionalment s’hi faci una aportació única per un import igual o superior a 2.000 €, i mobilitzacions externes d’entrada que es demanin del 3-11-2014 al 31-12-2014 (tots dos inclosos) als plans inclosos en la promoció en les condicions que s’indiquen a la carta d’obsequi, que es poden consultar a www.laCaixa.cat. La promoció de fins a un 3% d’abonament en efectiu es pot aconseguir si es fa una mobilització a algun dels plans que s’inclouen en la promoció, amb un període de permanència de fins a l’1-12-2021, segons les condicions que s’indiquen a la carta d’obsequi. L’abonament es farà al compte vinculat al pla amb data valor de l’1-3-2105. L’obsequi que ofereix VidaCaixa, SA d’Assegurances i Reassegurances està subjecte a tributació segons la legislació vigent en els termes que s’indiquen a la carta d’obsequi. Promoció únicament per a les mobilitzacions externes que es facin des d’altres entitats gestores o asseguradores diferents de VidaCaixa, SA d’Assegurances i Reassegurances. L’import de 300 € que s’indica a l’exemple és abans d’aplicar-hi la retenció de l’IRPF.
***Segons la legislació vigent el setembre del 2014 i si es compleixen els requisits que exigeix la normativa fiscal. Els tipus impositius varien en funció de l’escala autonòmica.

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies