Època d’Esquí: les Estacions més Exclusives

Les millors instal·lacions del món

Són molts els racons del món on podrà trobar el lloc que necessita. Destacarem algunes de les estacions d’esquí més exclusives on no només podrà practicar aquest esport, sinó que també podrà gaudir de les millors botigues, de deliciosos restaurants i de moltes ofertes d’oci. Dins d’estacions d’esquí considerades les més exclusives del món, en trobem dues d’espanyoles: Baqueira-Beret i Sierra Nevada. Descobreixi altres estacions exclusives on podrà passar les vacances de Nadal.

Sierra Nevada, Granada

L’estació d’esquí de Sierra Nevada és una de les estacions que ofereix més activitats i ofertes d’oci per a tota la família.

Podrà gaudir d’esquí nocturn a la pista El Río, de capvespres al Veleta, del passi exclusiu per ser el primer d’estrenar la neu abans que les pistes s’obrin i de les meravelloses vistes que ofereix el paisatge mentre practica paraesquí.

Els petits podran gaudir de la neu sense necessitat de fer servir esquís amb el trineu rus (una muntanya russa on podran estar acompanyats pels pares), tobogans lliscants, bicieslàlom, tir amb arc, miniesquí, una catifa màgica… A aquest espai se’l coneix amb el nom de Mirlo Blanco.

Es podrà descarregar una  aplicació mòbil per gravar i visualitzar els descensos, fer fotografies geoposicionades i tenir els amics i familiars localitzats a l’estació.

Més informació

Amb el fred, arriba l’època de practicar esquí, un esport d’hivern que li permetrà gaudir amb la família d’uns dies de relaxació. Cada vegada són més els aficionats que aprofiten per escapar-se a la neu en aquestes dates i fins i tot celebrar el Nadal o el Cap d’Any.

Baqueira Beret, Lleida

Un dels llocs més coneguts dins del món de l’esquí és Baqueira-Beret. Es troba en un paisatge fascinant i en un entorn com la Vall d’Aran, ric en recursos i perfecte per als amants d’aquest esport.

Enguany s’estrenen pistes noves, a més de la gran oferta que tenen per a tota la família. Disposen d’una  aplicació per al mòbil per poder estar al dia de totes les novetats de les pistes, del temps i d’informació d’interès per gaudir sense preocupacions.

En qualsevol racó de l’estació podrà trobar un espai perfecte per fer una pausa i agafar forces per continuar el dia. Destaca el Moët Winter Lounge, el lloc més chic de Baqueira: un restaurant enmig de la neu i una terrassa a peu de pista.

Més informació

Aspen, Colorado (EE.UU.)

El poble d’Aspen se situa al cor de les muntanyes Rocalloses. En destaca l’exquisita arquitectura victoriana i la imatge nadalenca. Des que es va posar de moda els anys cinquanta, l’han visitat els personatges més rellevants del panorama internacional. És un lloc especial.

Aquesta estació d’esquí està formada per quatre de diferents: Aspen Mountain, Aspen Highland, Snowmass i Tiehack, totes connectades entre si per ski-bus, que suposen un entramat de més de 495 km de pistes d’esquí d’una qualitat excel•lent, i amb una neu pols magnífica. Té una alçada entre els 2.400 m i els 3.700 m, i pendents per a tots els nivells i gustos.

La diversió a Aspen no acaba quan finalitza la jornada d’esquí. Hi ha més de 300 botigues i boutiques exclusives, 40 galeries d’art i més de 100 restaurants amb ofertes gastronòmiques molt variades.

Més informació

Gstaad, Suïssa

Un dels llocs més exclusius de Suïssa. Gstaad és un poble petit i atractiu on podrà trobar, al carrer principal, exclusives boutiques, restaurants d’alta cuina i cafeteries chic que creen, entre tots, un paisatge glamurós.

La base de l’estació se situa a 1.000 metres d’altitud sobre el nivell del mar. Des d’allà podrà arribar, amb els prop de 56 remuntadors, a pistes catalogades com a blaves (128 quilòmetres), vermelles (59 quilòmetres) i negres (33 quilòmetres), especialment adequades per als nivells principiants i intermedis.

Més informació

Courchevel, França

Se situa al cor de la zona esquiable més gran del món, Les Tres Valls, i disposa de més de 1.932 hectàrees de pistes esquiables. Se’l coneix com el Sant Tropés d’hivern, ja que atreu un públic molt selecte i famílies reals.

A Courchevel es pot allotjar en alguna de les luxoses residències de la zona o en algun dels seus 11 hotels de 5 estrelles, i dos són reconeguts, a més, amb la categoria de 6 estrelles Palau, que només comparteixen sis hotels més arreu de França.

És l’estació d’esquí amb més restaurants Michelin, ja que un total de 7 restaurants comparteixen 11 estrelles. També alberga una gran varietat de botigues de luxe com ara Louis Vuitton, Hermès, Valentino, Prada, Cartier, Fendi, Dior i Chanel.

Courchevel 1850 es el 6è lloc més car del món.

Més informació

Chamonix, França

L’estació de Chamonix es troba a la ciutat francesa que duu el mateix nom. Se situa a l’Alta Savoia, a 15 quilòmetres de Suïssa i a la mateixa distància d’Itàlia. Les tres fronteres s’uneixen al cim del Mont Dolent.

Chamonix és l’indret on va néixer la modalitat d’esquí de fons i és un dels centres d’esquí més populars a Europa. Té una neu immillorable i un dels millors descensos al costat del Mont Blanc, a més d’una excel•lent selecció de llocs on poder gaudir de la cuina francesa amb un ambient acollidor i una àmplia oferta cultural amb museus i actes.

Té 600 km de pistes esquiables i 68 pistes d’esquí alpí, de les quals 33 són blaves; 26, vermelles i 9, negres.

Més informació

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies