Què és la tecnologia 5G?

Les millores de la connexió més ràpida de la història

La connectivitat 5G ha ocupat un gran espai a l’agenda dels mitjans de comunicació en l’últim any. Aquest interès informatiu rau en les millores que comporta la utilització d’aquest nou ecosistema d’integració de dispositius.

Segons l’estudi de D. Barreno, D.P. Carrión i I. Tenecora, titulat “Evolució de la tecnologia mòbil. Camí cap al 5G”, el 5G neix amb l’objectiu d’oferir velocitats de connexió més altes, nous rangs d’espectre i noves densitats de connectivitat d’usuaris.

La connexió de dispositius mòbils més ràpida de la història ofereix una latència de connexió molt més baixa que la millor xarxa 4G actual. Aquesta reducció del temps d’enviament i recepció de dades aporta més confiança, seguretat i disponibilitat en aquells dispositius que portin a terme accions d’alta precisió i autòmats, com els robots quirúrgics o els nous vehicles de conducció autònoma.

Un altre dels grans avenços del 5G és la velocitat de transmissió de dades, ja que permet navegar a un ritme de 10 gigabytes per segon, velocitat 10 vegades més ràpida que la de qualsevol sistema de fibra òptica de connexió 4G actual. Gràcies a això, es podrà descarregar una pel·lícula en només uns segons o veure una sèrie en ‘streaming’ sense esperes de càrrega.

Així mateix, aquesta nova tecnologia introdueix una millora en la implementació de l’‘Internet de les Coses’ (tecnologia que permet la connexió de diversos dispositius entre si) tant en l’interior de les llars com en les infraestructures urbanes. Aquesta revolució millorarà la qualitat dels serveis i permetrà optimitzar l’energia en compartir la informació entre dispositius en temps real.

Segons la patronal GSMA, els operadors mòbils hauran invertit només a Europa el 2025 entre 300.000 i 500.000 milions d’euros en aquesta nova forma de connectivitat.

A Espanya alguna companyia tecnològica té ja tarifes disponibles de 5G i la resta estan a punt de llançar-les.

 

Vols “volar” a Internet? Des de CaixaBank volem que sigui fàcil: finança el nou Samsung Galaxy Note10+ amb 5G. Seràs dels primers en gaudir dels avantatges d’aquesta nova tecnología!

Il·lusiona’t amb les últimes novetats en tecnologia per només 43,63 euros al mes. Import financiat en 30 mesos: 1.309 euros.

 

CONDICIONS DE VENDA: Promoció i venda oferta per PromoCaixa, Gran Via de Carles III, 105. 08028 Barcelona. NIF A-58481730. Samsung Galaxy Note10+ 5G: 1.309,00 €. Preu vàlid per a la Península i les Balears. Consulta els preus per a les Canàries i Ceuta i Melilla a www.compraestrella.com. El producte es pot adquirir pagant al comptat o amb finançament. En aquest cas, CaixaBank i CaixaBank Payments & Consumer col·laboren exclusivament en el finançament del pagament. L’entrega a domicili és gratuïta. Per a informació més detallada sobre el producte, les condicions de venda i les dates d’entrega consulta http://www.compraestrella.com. Promoció vàlida fins al 07/01/2020.
CONDICIONS DE FINANÇAMENT. Finançament sense interessos (TIN 0% | TAE: 0 %). Sense comissions d’obertura ni d’estudi. Finançament amb préstec, ofert per CaixaBank, S.A., i finançament amb targeta, ofert per CaixaBank Payments & Consumer, E.F.C., E.P., S.A.U. en exclusiva per a targetes comercialitzades per CaixaBank que acceptin fraccionament. Finançaments subjectes a l’anàlisi de la solvència i de la capacitat de devolució del sol·licitant, segons les polítiques de risc de l’entitat que correspongui. El finançament es concedeix per la totalitat del preu indicat. Samsung Galaxy Note10+ 5G de 512 GB. Import finançat: 1.309,00 € (29 quotes de 43,63 € i una última quota de 43,73 €). Disponible també amb altres opcions i terminis de finançament. Pots consultar-los a www.CompraEstrella.com o a la teva oficina de CaixaBank.

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies