La comunicació a l’era de la tecnologia

Quan les relacions interpersonals segueixen sent necessàries

Telèfon, e-mail, WhatsApp, Linkedin o més recentment ChatBots són algunes de les formes de comunicació actuals. L’ésser humà porta al seu ADN la necessitat de comunicar-se, allò que ha anat canviant al llarg de la història ha estat la forma. I des que la tecnologia ha irromput, el que s’ha modificat és el com: el canal que hi ha entre l’emissor i el receptor.
Sobre la tecnologia aplicada a la comunicació humana s’han escrit rius de tinta: que si la tecnologia ha fet que es visqui pendent d’un mòbil i sense comunicació personal real, que si les xarxes socials són perilloses per la presentació que fan d’una realitat falsa i ideal, que si des d’una identitat digital es crea un escut que permet insultar d’una forma que no es faria face to face, que si els usuaris compulsius presenten el síndrome del “temor a estar desconnectat” o FOMO (fear of missing out), etc. Al final, com tot a la vida, les coses no són bones o dolentes, depèn de l’ús que se’n faci.

1-interior

Unint el millor dels mons digitals i presencials

El psicòleg americà Daniel Goleman, autor del llibre Intel·ligència Social. La nova ciència de les relacions humanes, ha explicat recentment en un article per què el contacte virtual mai substituirà a la comunicació cara a cara, fins i tot quan els dispositius electrònics dominen qualsevol esdeveniment social. La conversa directa afavoreix la proximitat, possibilita el contacte visual i genera una impressió que no s’aconsegueix al món online. Això se sol veure en els habituals malentesos que es generen als grups de WhatsApp, realment per què no es pot interpretar el to utilitzat per l’emissor. A més, centrar-se en l’interlocutor activa el cervell, que ha de processar els estímuls que apareixen en aquest contacte: els gestos, els moviments, etc.
Així, es pot utilitzar el millor de les relacions personals i de la tecnologia perquè la comunicació del dia a dia sigui eficient, senzilla i àgil. Un clar exemple: contactar amb un professional gràcies al seu perfil de Linkedin, per arribar a una conversa telefònica i acabar tancant un acord de manera presencial.

I què podem fer per tu?

Per al teu dia a dia, suma’t a la inversió del futur amb les carteres Smart Money deixant que les teves finances personals estiguin gestionades per experts en aquest àmbit:

· Pots contractar-les a través de l’app de CaixaBank a la secció “Invertir els meus diners” (accessible des del menú de necessitats)

 

· o anar a la teva oficina i beneficiar-te de la promoció de l’1%. 1

1. Abonament en un compte d’una bonificació de l’1% per als clients que realitzin noves subscripcions amb càrrec en un compte o per traspàs extern per un import superior a 500€ a Carteres Smart Money contractades en oficina per a clients que disposin de contracte d’assessorament i test d’idoneïtat vigent.
Promoció vàlida fins al 31.7.2019

Perquè… Saps com invertir els teus diners? ? 

Explica’ns les teves necessitats i el teu assessor digital d’inversions t’oferirà la millor cartera.

Des de 500€

Accés a diferents mercats i actius

Transparent en costos

Comissió des de 3,63€ anuals

Fàcil i Ràpid

Un sistema automatitzat

Solució òptima

Cartera personalitzada gestionada per experts

Carteras de fondos gestionadas por expertos

Gestió delegada

Un servei exclusiu en el qual es delega la gestió de la cartera de fons d’inversió en professionals qualificats. CaixaBank Asset Management: 1a gestora d’Espanya per patrimoni i partícips.

Una solució òptima

Adaptem l’estratègia d’inversió als canvis que es produeixin en l’entorn en base a criteris professionals, evitant d’aquesta manera el risc associat a les teves decisions d’inversió emocionals. Dona accés a oportunitats generalment tancades per a l’inversor particular, canalitzant la inversió a través de fons, que agilitza la presa de decisions.

Màxima transparència en costos

Comissió fixa anual del 0,6% del saldo mig de la teva cartera1.

Sempre informat

Estarás sempre informat de l’evolució de la teva inversió a través de diferents canals.

El valor de la inversió en els instruments que inverteixen les carteres pot estar subjecte a fluctuacions de mercat, existint la possibilitat que es produeixin pèrdues en el capital invertit. Rendibilitats o costos passats no suposen drets per al futur.
1. Comissió del 0,6 %. Per exemple, per a una inversió de 500€, pagarà una comissió de 3€ (IVA no inclòs) o bé 3,63€ incloent un 21% d’IVA. El preu final complet dependrà de l’import efectivament invertit sobre el qual s’aplicarà el percentatge de comissió indicat. Comissió subjecta a l’IVA vigent a cada moment.
SmartMoney és un servei de gestió discrecional de carteres de fons d’inversió prestat per CaixaBank, S.A. i delegat a CaixaBank, A.M., SGIIC, S.A.U. núm. 15 de registre a la CNMV. CecaBank, S.A. amb núm. de registre 236 a la CNMV, és l’entitat dipositària dels fons en els quals inverteixen les carteres. Per contractar el servei, el client haurà de superar en tot cas el corresponent Test d’Idoneïtat, ja que pot no resultar idoni per a tots els clients i firmar el contracte de gestió discrecional de carteres amb CaixaBank, S.A. Les inversions descrites poden comportar, entre altres, un risc de mercat de renda variable, de tipus d’interès, així com de concentració geogràfica o sectorial. Pot consultar els fulletons informatius així com els documents de dades fonamentals per a l’inversor dels fons d’inversió gestionats per CaixaBank, A.M. en els quals poden invertir les carteres Smart Money a qualsevol oficina de CaixaBank així com als registres de la CNMV..

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies