Una Setmana Santa a la neu

Viatgi a les millors estacions del món

La Setmana Santa s’acosta i pot ser una bona oportunitat per fer un viatge d’esquí com a colofó d’aquesta temporada d’hivern. Hi ha múltiples opcions: des d’esquí, snowboard, esquí de fons, trineu o simplement gaudir de les diverses activitats d’oci que ofereixen les estacions. I tot, en l’impressionant marc d’unes muntanyes nevades. Això sí, tot i que podríem somiar amb Bariloche a Argentina o Coronet Peak a Nova Zelanda, l’Hemisferi Sud l’hem de reservar per al nostre estiu. Tot i que potser tornes de Setmana Santa amb el ferm propòsit d’esquiar també a l’agost!

Cortina D´Ampezzo a Itàlia

Al Vèneto italià, hi trobem Cortina D´Ampezzo.
És l’estació dels famosos de la jet set internacional. Se la coneix també com la ‘Perla de les Dolomites’, la reina de les estacions d’aquesta zona dels Alps. Les seves muntanyes van ser declarades Patrimoni de la Humanitat per la Unesco l’any 2009.

Gstaad a Suïssa

Al cantó suís de Berna s’hi situa Gstaad i la seva estació d’esquí de Wasserngrat, amb vistes enlluernadores. S’hi pot arribar des de Zuric o Ginebra, ciutats que tenen vols des de diferents ciutats espanyoles, i des d’allà en tren fins a aquesta petita aldea en la qual no es permet el pas dels cotxes.

L’hotel Gstaad Palace és un impressionant castell de conte i una opció per allotjar-se o simplement prendre alguna cosa al seu GreenGo, el seu famós club nocturn.

Més de 200 kilòmetres de pistes fan d’aquest indret una opció interessant on trobar també nombroses zones per a trineus o esquiadors de fons. Una visita recomanada és a la glacera: els seus 3.000 metres d’altitud són una delícia per als esquiadors, sense oblidar tampoc, el seu pont penjant, el Peakwalk, de més de 100 metres de llarg amb unes meravelloses vistes.

Garmisch-Partenkirchen a Alemanya

Al sud d’Alemanya, a l’alta Baviera, hi trobem l’estació de Garmisch-Partenkirchen.

A tan sols 90 kilòmetres de Munic és mundialment coneguda perquè s’hi celebra la competició de salts d’esquí els dies 31 de desembre i 1 de gener dins del Torneig dels 4 Trampolins.

Les seves condicions són immillorables: set mesos de neu, 60 kilòmetres de pistes, nou de les quals són negres, descensos amb neu verge i, a més, es tracta de l’única estació d’esquí amb glacera d’Alemanya. Des del 1995 compten amb una sala d’art en la qual s’hi exposen obres d’artistes contemporanis: art a 3.000 metres d’altitud!

Aspen als Estats Units

aspen-art3

Agermanada amb Garmisch-Partenkirchen, però a l’altra banda de l’oceà, hi tenim la mítica estació d’Aspen. Quatre àrees d’esquí diferents amb un únic forfait: Aspen Mountain, Snowmass, Aspen Highlands, i Buttermilk, que sumen un total de 329 pistes, 509 kilòmetres i 42 remuntadors.

Ubicat a les Muntanyes Rocalloses, a l’estat de Colorado, Aspen és un antic poble miner especialitzat en l’extracció de plata. El seu encantador centre històric fa que sigui un lloc agradable per passejar a les tardes, anar a comprar a les seves boutiques de luxe o anar a algun dels concerts del Wheeler Opera House, edifici emblemàtic construït el 1889.

Hokkaido al Japó

A 14 hores de vol des d’Espanya, trobem l’estació de l’illa d’Hokkaido al Japó. L’àrea de Niseko, entre les muntanyes de Niseko Annupuri i Yotei, és famosa per la seva neu en pols i és el paradís dels esquiadors “fora-pista”, per la qual cosa les estacions han creat, fins i tot, espais controlats “lliures d’allaus”.

Per acabar el dia, no hi ha res millor que relaxar cos i ment a les aigües termals a l’aire lliure de Makkar amb vistes al volcà Yotei. Sens dubte, aquests Onsen o banys d’aigües termals naturals comporten tot un ritual que ajuda a purificar el cos i l’esperit. Un consell, seguint les normes japoneses, s’hi ha d’entrar totalment nu i, si tens tatuatges, els hauràs de tapar perquè no estan permesos.

Viatge tranquil amb el Pack multiSeguros Premier

La tranquil·litat de tenir assegurat el més important.

Gaudeixi d’una protecció A mida.

No hi ha dues famílies iguals, per això és important comptar amb una protecció que s’ajusti a cada una de les seves necessitats per tal que estigui cobert allà on sigui.

Per això, a CaixaBank Banca Premier li oferim una amplia gamma d’assegurances amb les quals protegir allò realment important i gaudeixi així de més tranquil·litat.

Més avantatges, amb el Pack multiAssegurances Premier.

Agrupi les seves assegurances en el Pack multiSeguros Premier1 i gaudeixi de grans avantatges:

Pagament mensual: Podrà agrupar l’import de les seves assegurances mensualment sense cost addicional.

Pack familiar: Podrà incloure les assegurances de fins a cinc titulars1 en un únic pack.

Flexibilitad a mida: Podrà afegir assegurances al multiAssegurances Premier1 en qualsevol moment.

Més comoditat: Així, controlarà millor la despesa perquè evitarà el pagament d’imports anuals.

Descomptes per fidelització2: Transcorregut el primer any, obtindrà descomptes addicionals.

Ara és el moment

Ara pot emportar-se fins a 200 €3 per cada nova assegurança que contracti i incorpori al Pack multiAssegurances Premier.
Per a més informació, pot consultar el seu Gestor de Banca Premier.

 

1. Consulti les condicions de contractació del Pack multiAssegurances Premier i les assegurances que hi poden ser incloses a www.CaixaBank.es
2. Consulti els avantatges de fidelització a qualsevol oficina de CaixaBank o a CaixaBank.es
3. Promoció vàlida per a les noves contractacions de les assegurances incloses en la promoció, realitzades entre el 04/03/2019 i el 05/05/2019. Possibilitat d’obtenir una Targeta Regal per a persones físiques, sempre que es compleixin les condicions de la promoció. L’import a abonar es calcularà segons els següents factors: l’import de la prima de les assegurances contractades, amb un mínim de 200 € anuals, i la inclusió de les assegurances contractades en un Pack multiAssegurances Premier. Per cada assegurança contractada amb una prima igual o superior a 200 € i inclosa en el pack, s’entregarà una Targeta Regal de 75 €. D’altra banda, per cada assegurança contractada i inclosa en el Pack amb una prima igual o superior a 600 €, s’entregarà una Targeta Regal de 200 €. L’import abonat a la Targeta Regal està subjecte als impostos, retencions o altres recàrrecs vigents en la data d’entrega de la citada targeta, així com a les limitacions i penalitzacions en cas d’incompliment de les condicions de la promoció. La targeta regal caducarà el 30/11/2019 o el 31/05/2020 en funció de la seva data d’entrega. Consulta la resta de condicions de la promoció, subscripció i contractació dels productes a qualsevol oficina de CaixaBank o a www.CaixaBank.es

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies