I tu també estàs enganxat a alguna sèrie?

Pren nota de les millors estrenes per a aquest 2019

Que aixequi la mà qui no hagi dit alguna vegada “un capítol més i m’adormo”, i, finalment, acaba visualitzant en una sola nit, una temporada completa d’una de les seves sèries favorites. I és que l’era de les sèries és un fet, l’espectador té al seu abast un gran nombre de títols, temporades i noves estrenes, sense necessitat d’haver d’esperar una setmana per poder continuar la trama de la seva sèrie preferida.

Netflix, HBO, Movistar o Amazon tenen bona culpa d’això, ja que han aconseguit fer explotar l’era serièfila. Cada vegada són més les sèries que s’estrenen cada any, sèries que renoven temporada rere temporada, aconseguint enganxar als seus espectadors, generant-los inquietud, desig per conèixer què se’n farà d’aquells personatges que han format part de les seves vides durant un considerable temps.

Bé, doncs si ets un addicte a les sèries i estàs desitjós de trobar nous títols que et sedueixin, et proposem algunes de les estrenes, que plataformes com Netflix, HBO o Movistar, tenen preparades per a aquest 2019. Pren bona nota!

Nina russa

La seva estrena va ser el passat 1 de febrer i és una de les grans apostes de Netflix, que mantindrà l’atenció de l’espectador. Amb vuit capítols, l’argument de Nina Russa pot catalogar-se com un dels més foscos d’aquest 2019. Nadia, interpretada per Natasha Lyonne (Orange is the New Black), és la convidada d’honor d’una festa a Nova York de la qual no sembla que pugui escapar…

El conte de la serventa

El 5 de juny, HBO estrena la tercera temporada de la que és, sens dubte, una de les sèries que han aconseguit més adeptes durant l’any passat. I es que el règim de Gilead i tot el que succeeix allà, no deixa indiferent ningú. La sèrie, basada en la novel·la de Margaret Atwood al 1980, torna amb 13 nous capítols que aniran revelant les trames del règim teocràtic que sotmet les dones. Una de les poques coses que es coneixen de la sèrie és que el Comandant Lawrence tornarà com a personatge regular aquesta temporada.

Stranger Things

Si ja vas veure les dues primeres temporades i estàs enganxat a aquesta sèrie, estàs d’enhorabona, ja que l’estrena de la tercera temporada serà el mes de juliol a Netflix. La informació sobre la sèrie ve amb comptagotes. Per exemple, la inspiració d’aquesta nova temporada arriba de la pel·lícula mítica dels 80, “Retorn al Futur”. La sèrie consta de vuit capítols, els títols dels quals són “Suzie, ets aquí?”, “Rates de centre comercial”, “El cas de la salvavides desapareguda”, “La prova de la sauna”, “La font”, “L’aniversari”, “La mossegada” i “La batalla d’Starcourt” i el repartiment comptarà amb nous actors com Maya Hawke (la filla d’Ethan Hawke i Uma Thurman) com a companya de feina d’Steve al centre comercial, Cary Elwes (el protagonista de “La princesa promesa”) com a l’alcalde Kline i Jake Busey com a un periodista masclista.

The Crown

Déu salvi la reina! I, efectivament, Netflix l’ha salvat, perquè la tercera temporada de The Crown s’estrenarà aquest any, tot i que es desconeix la data. La trama abastarà des de finals dels 60 a finals dels 70, i es viuran moments com el divorci de la princesa Margarida, el casament d’Anna d’Anglaterra, entre altres grans fites com la descolonització, el jubileu de plata de 1977, etc. El repartiment estarà encapçalat per Olivia Colman (Globus d’Or a la Millor actriu de comèdia i musical per “La favorita”) com a nova Elisabet II; Tobias Menzies (Outlander) com a Felip d’Edimburg i Helena Bonham-Carter com a princesa Margarida.

Euphoria

Sense determinar encara data, HBO versionarà l’èxit israelià Euphoria i seran Zendaya i Jacob Elordi els protagonistes. Amb aquesta sèrie, és la primera vegada que HBO tracta un drama adolescent. La trama es desenvolupa en un institut que explicarà la història dels seus estudiants: sexe, drogues, traumes, xarxes socials o amistat, seran alguns dels temes de la sèrie.

Joc de Trons

Sí, HBO i Movistar Plus ja estan escalfant motors perquè el 14 d’abril s’estrena la temporada final d’una de les sèries més addictives. Aquesta vuitena temporada serà la més curta amb només sis capítols, que no deixaran indiferent ningú. Durant el desenvolupament, se sabrà el futur de l’amo del tron de ferro sobre el que ha versat la sèrie des del seu inici, així com què li espera a cadascun dels seus personatges.

L'embarcador

Movistar Plus va estrenar aquest thriller romàntic el passat 18 de gener i ha promès ser un d’aquells que enganxen. Interpretat per Álvaro Morte, Verónica Sánchez i Irene Arcos, la trama se centra en els destins entrellaçats de les dues dones quan coneixen la notícia que l’home que compartien en comú (sense saber-ho), s’ha suïcidat. Consta de vuit capítols, i d’una segona temporada.

Instint

I un altre thriller és el que presenta Movistar Plus amb Mario Casas com a protagonista. Es desconeix la data de l’estrena, però sí es pot avançar que el personatge de Casas serà un exitós empresari, amb algun secret ocult…

Quatre bodes i un funeral

Aquells que van viure els anys noranta, recordaran aquesta mítica pel·lícula de Richard Cutis, en la qual un adorable Hugh Grant, enamorat d’Andy Mcdoweld, juntament amb el seu grup d’amics, assistia a quatre bodes i a un funeral, tot això, a la meravellosa ciutat de Londres. Doncs bé, aquesta comèdia romàntica es reinventa en sèrie per omplir-nos de moments molt divertits: històries d’amor, ruptures, escàndols polítics, la vibrant vida social de Londres… i per suposat, amb quatre bodes i un funeral.

Compra ja el nou Samsung Galaxy S10+ de 512 GB

Finança’l al 0% TAE i sense interessos 1 41,97 euros en 30 quotes. Import total: 1.259 euros.

1. Promoció i venda: PromoCaixa, Gran Via de Carles III, 105. 08028 Barcelona. NIF A-58481730. Validesa de l’oferta: fins el 30-4-2019. Preu dels productes: els preus inclouen els impostos, les despeses d’enviament i la tarifa de compensació equitativa per còpia privada (1,10 €). Transport i entrega: l’entrega dels productes s’efectuarà en un termini no superior a 5 dies hàbils des de la data de la comanda. Consulta les limitacions d’enviament a la fitxa del producte a www.CompraEstrella.com. Una altra informació rellevant que pots consultar en els següents apartats del menú “Ajuda i atenció al client” de www.CompraEstrella.com: desistiment (apartat 5). El comprador disposa d’un termini de 14 dies naturals des de la recepció del producte per exercir el dret de desistiment. Garantia (apartat 6).  Tots els productes tenen una garantia de 2 anys. La garantia del fabricant s’entregarà juntament amb el producte. La factura ha de conservar-se per a una possible reparació de l’article. En cas d’anomalia o incidència de postvenda, es podrà contactar amb PromoCaixa (tel.: 900 404 202) o amb el Servei d’Assistència Técnica de Samsung (tel.: 902 879 081). Reclamacions (apartat 7): posem a la teva disposició un formulari de contacte. Per a  informació més detallada sobre els productes i les condicions de venda, consulta www.CompraEstrella.com.  CONDICIONS DE FINANÇAMENT. TIN 0 % (TAE 0 %). Sense comissions d’obertura ni d’estudi. Finançament amb préstec, ofert per CaixaBank, S.A., i finançament amb targeta, ofert per CaixaBank Payments, E.F.C. E.P., S.A.U. en exclusiva per a targetes comercialitzades per CaixaBank que acceptin fraccionament. Finançaments subjectes a l’anàlisi de la solvència i de la capacitat de devolució del sol·licitant, en funció de les polítiques de risc de l’entitat que correspongui. El finançament es concedeix per a la totalitat del preu indicat per a cada article en el present fulletó. Per a altres opcions de finançament, consulta a la teva oficina de CaixaBank. Samsung Galaxy S10+ de 512 GB: termini, 30 mesos. Import finançat, 1.259 €; 29 quotes de 41,97 € i una última de 41,87 €. PVP: 1.259 €. Preus vàlids per a península i Balears. Consulta els preus per a Canàries, Ceuta i Melilla en www.compraestrella.com.

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies