Nous vídeos formatius Aula per a accionistes sobre el balanç i les principals ràtios financeres

Entendre i saber interpretar la informació financera d’un banc és fonamental a l’hora d’analitzar la presentació de resultats d’una entitat. Amb aquest objectiu, el Programa Aula de Relació amb Accionistes ha desenvolupant una sèrie de vídeos formatius que volen ajudar els inversors minoristes de la societat a entendre la informació financera de l’entitat.

Descobreixi com es configura el balanç d’un banc, què és un dividend, quines ràtios de solvència i liquiditat són les més utilitzades o com s’analitza el risc d’una entitat financera. Accedeixi als vídeos Aula per poder conèixer termes financers clau per als accionistes, com CET1, CoR, LCR, Ltd, i les claus per descobrir les peculiaritats del balanç d’una entitat financera.

A la secció Aula de l’Espai de l’Accionista del web corporatiu www.CaixaBank.com trobareu aquests i altres continguts multimèdia enfocats a la formació financera dels accionistes, així com l’agenda i els formularis d’inscripció, als diferents cursos presencials i seminaris en línia Aula impartits per algunes de les principals escoles de negoci, com la UPF Barcelona School of Management, l’IEF o l’Institut BME.

Amb el llançament, el 2010, del Programa Aula, CaixaBank va ser la primera entitat de l’IBEX 35 a oferir formació als seus accionistes. Des de llavors, més de 9.000 accionistes han participat en les jornades organitzades.
Per a CaixaBank, fomentar el coneixement financer, l’estalvi i la previsió social contribueix a construir una societat més justa. En aquest sentit, l’educació financera és un pilar fonamental de la seva activitat en Responsabilitat Social Corporativa. L’entitat s’ha reafirmat com un banc diferent i transformador, i s’ha esforçat per posicionar-se i potenciar el seu model de banca socialment responsable. CaixaBank cerca una rendibilitat sostenible i una gestió coherent amb la seva cultura i els seus valors corporatius centenaris: qualitat, confiança i compromís social. El model contribueix a la solució dels reptes més urgents en matèria econòmica, social i ambiental, i respon a reptes globals de la societat.

Videos Aula

Què és el balanç?

Comprengui què és un balanç i de quins elements consta.

Què és el dividend?

Descobreixi els tipus de dividends que existeixen i les seves particularitats.

Gestió del risc i ràtios principals

Conegui les principals ràtios emprades en la gestió de risc de crèdit.

Liquiditat i solvència: ràtios

Repassi les mesures principals usades per mesurar la liquiditat i la solvència.

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies