Els plans sempre ajornats

Vèncer la mandra

Sempre tenim petits desitjos que anem posposant, per manca de temps, per manca de pressupost o directament per mandra. Son plans que un dia se’ns van ocórrer i que es van quedar aquí, en el nostre cap, apareixent de tant en tant per recordar-nos que un cop ens van semblar idees estupendes que volíem fer realitat. I el mateix ens passa en casos especials com el Dia de la Mare, per què ens omplim de bones intencions que sovint es queden al tinter i al final les substituïm per alguna cosa improvisada. Ja és hora de canviar.

No serà per falta d’idees

Segur que en tens, però si no és així, et proposarem 4 plans especials, dels que es recorden sempre i que podràs gaudir tu sol o utilitzar com a regal per la teva mare en aquest dia tan assenyalat. Curiosament, el Dia de la Mare té moltes dates diferents segons el país. Per exemple, a Espanya ho celebrem el primer diumenge de maig, que aquest any serà el dia 6. Però a Londres serà el diumenge 11 de març; a Alemanya i a Itàlia, el diumenge 13 de maig; i a França, el 28 del mateix mes. Així que en realitat pots celebrar-ho en diferents dies i localitats, i com diem, també pots gaudir d’aquests plans acompanyat per qui vulguis, relaxant-te a la natura, veient personalment una de les més famoses obres d’art del món, menjant a 207 metres d’alçada o coneixent La Capital de l’Amor des d’una perspectiva única, perquè són els capritxos que et mereixes i mai et concedeixes.

Relaxar-te al jardí botànic de Kew Gardens

Amb l’arribada de la primavera, oficialment el 20 de març, el jardí botànic de Londres és un reclam que no pots passar per alt, l’oportunitat d’oblidar totes les teves preocupacions i passar un dia relaxat. Tot i que és el jardí botànic nacional des del 1840, la seva història es remunta molt més enrere i és una visita obligada. Precisament al mes de març es celebra el Festival de les Orquídies, aquest cop amb la vida vegetal de Tailàndia com a inspiració. L’hivernacle tropical estarà ple d’espècies acolorides i alguns dels punts d’interès més destacats seran els rams d’orquídies penjants, els para-sols tailandesos flotants i un impressionant palau d’orquídies que evocarà el Bang Pa-In, el Palau Reial tailandès.

Però hi ha molt més: la Palm House (hivernacle victorià amb un microclima que ofereix una col·lecció única de plantes tropicals d’alguns dels entorns més amenaçats de la Terra), el Treetop Walkway (una caminada a 18 metres per sobre del bosc, a través de les copes dels arbres, que et farà gaudir de les impressionants vistes dels jardins), The Hive (una experiència multisensorial dissenyada per emular la vida de les abelles, un assoliment de l’enginyeria britànica de 17 metres d’altura enmig d’un prat de flors silvestres), la Marianne North Gallery (en aquesta galeria d’art, que deu el seu nom a Marianne North, notable artista victoriana amb un gran gust per als detalls botànics, podràs veure 833 de les seves pintures exhibides en ordre geogràfic, obres que va pintar viatjant al voltant del món), el Bamboo Garden and Minka House (una de les principals col·leccions de bambú del Regne Unit, amb aproximadament 1.200 espècies diferents, al voltant d’una granja tradicional japonesa) i moltes altres atraccions que et faran passar un dia tranquil envoltat de natura.

Veure el David de Michelangelo en persona

Veure l’escultura del David de Michelangelo Buonarroti a la Galeria de l’Acadèmia de Florència un cop a la vida és una cosa que tots hauríem de fer. És una ànima recuperada, perquè així ho entenia l’artista, que assegurava que en tota pedra hi havia un ànima tancada i, a l’hora d’esculpir, simplement les alliberava; en aquest cas, d’una peça del famós marbre de Carrara, que es va extreure de la pedrera, transportar pel Mediterrani i portar al Duomo de Florència remuntant el riu Arno. L’escultura és impressionant no només pels seus 5,17 metres d’alçada (amb el pedestal) i les seves 5,5 tones de pes, sinó pels problemes que va comportar. Originalment, al 1501 el projecte va néixer com la construcció de 12 estàtues que representessin al mateix numero de personatges de l’Antic Testament. Abans que el David veiés la llum, només es van acabar dues escultures del projecte, una per Donatello i l’altra per Agostino di Duccio. Michelangelo va utilitzar un bloc de marbre que havia quedat abandonat en els tallers del Duomo de Florència durant més de 40 anys, danyat, amb esquerdes i ja mig treballat per dos artistes que van intentar dur a terme altres projectes, el mateix Agostino di Duccio i Antonio Rossellino. Convertida avui en el símbol de Florència, l’estàtua recrea al rei David abans d’enfrontar a Goliat, i ho fa mostrant el seu cos nu perquè en el Renaixement la nuesa era símbol de bellesa.

Per descomptat que anar a Florència és donar-se un bany d’art clàssic (el Duomo Santa Maria del Fiore amb la seva cúpula, La Porta del Paradís, el Museu dell’Opera del Duomo, el Ponte Vecchio, el mirador Piazzale Michelangelo, la Galeria Uffizi i un interminable etcètera), però un capritx és un capritx, així que només et recomanarem una altra cosa: aprofita la teva estada a la capital de la Toscana per gaudir de la millor cuina moderna d’Itàlia a la Bottega del Buon Caffe. I bon profit!

Menjar a la part més alta de Berlín

Berlín és una de les capitals més boniques d’Europa, té una personalitat pròpia i està plena d’atractius, d’oferta cultural i de barris amb encant. Gràcies al capritx que et proposem, podràs veure-ho tot a vista d’ocell, i és que una de les experiències més impressionants que et pots permetre és sopar a 207 metres d’alçada al restaurant giratori de la Torre de la TV de la mítica Alexanderplatz. Evidentment, es tracta d’un sopar de luxe, un d’aquests somnis que cal fer realitat almenys una vegada a la vida. La Catedral de Berlín, el conegut Checkpoint Charlie, el Palau de Charlottenburg, la Porta de Brandenburg… tot estarà a l’abast de la teva vista en una panoràmica de 360 ​​graus. Parlem de menjar, però per està clar que també pots esmorzar i, si prefereixes la vista nocturna de la ciutat il·luminada, sopar. Fins i tot pots anar només a prendre un còctel. El restaurant, que s’anomena Sphere, gira completament sobre si mateix cada hora i es situa fins i tot per sobre del mirador de la pròpia torre.

Si sents curiositat, a més dels plats de la seva carta, pots escollir alguna de les seves sessions temàtiques o descobrir les delícies gastronòmiques típicament alemanyes, com el Currywurst amb xampany o l’autèntica cervesa alemanya amb l’amanida boulette. Evidentment, no faràs cap cua, perquè la teva reserva inclou l’accés directe i, és clar, l’ascensor.

Creuer pel Sena

¡Ah, la bohèmia parisenca! Un bistrot, un cabaret, els seus pintorescos personatges, l’aire vintage de la capital francesa… Qui no ha somiat alguna vegada viure aquest ambient? Doncs pots fer-ho des d’una perspectiva única: embarcat en un creuer pel Sena. Descobrir la vida a la vora del riu, contemplar algunes de les senyes d’identitat de la ciutat com ara la Torre Eiffel, Les Invalides, el Museu d’Orsay, al Grand Palais, Notre Dame, la Font de Saint-Michel… tot se’t revelarà des una visió diferent que et deixarà sense alè una vegada que embarquis al Port de la Conférence.

Mentre degustes un dinar de luxe, la successió dels ponts de París en una panoràmica impossible de tenir d’una altra manera, la seva arquitectura, tots aquests detalls que d’altra manera et passaran inadvertits, les cases vaixell i els enamorats a la vora del riu faran que aquesta experiència sigui única. I és que el Sena travessa el centre de París i tindràs moltes i molt recomanables ofertes per recórrer-ho en un creuer. La Capital de l’Amor t’està esperant.

ARA ET POTS PERMETRE EL CAPRITX QUE VULGUIS
NOMÉS DOMICILIANT LA NÒMINA AL COMPTE PREMIUM O AL COMPTE NÒMINA
AMB UNA REMUNERACIÓ EXTRAORDINÀRIA

cinco-por-ciento

Beneficia’t d’una remuneració de fins al 5%2 TAE (4,91% interès nominal anual) en els primers 5.000 € durant 24 mesos per domiciliar la teva nòmina de més de 2.500 €.

tele

Si ho prefereixes, també pots triar una Smart TV Samsung de 40″1 amb Clean View, Mega Contrast i Wide Color Enhancer Plus que utilitza un avançat algorisme per millorar la qualitat de la imatge, aconseguint colors i detalls més realistes.

Gaudeix dels avantatges de ser client de Banca Premier:
Comptes dissenyats especialment per a clients de banca personal que et permetran gaudir
sense cap cost addicional de manteniment i administració, targetes de crèdit, entre d’altres.

1. Condicions de la promoció: Promoció vàlida del 2018.03.05 al 2018.04.29 (limitada a 50.000 unitats del televisor) per a noves domiciliacions de nòmines en un compte Nòmina o Compte Premier amb un import superior als 2.500 €/mes, 3 càrrecs de rebuts domiciliats i 3 compres amb targeta al trimestre, amb 24 mesos de permanència d’aquestes condicions i 24 mesos addicionals com a client. La promoció té la consideració de remuneració en espècie, està subjecta a ingrés a compte segons la normativa fiscal vigent. En cas d’incompliment, es cobrarà una penalització de 449 € pel televisor de 40″. No acumulable a altres promocions de domiciliació de nòmina realitzades amb posterioritat al 2016.01.01. No existeix retribució en efectiu.
2. Promoció vàlida per a nòmines domiciliades entre el 2018.03.05 i el 2018.04.29 per un import superior als 2.500 €, càrrec en compte de 3 rebuts domiciliats i 3 compres amb targeta al trimestre, amb una remuneració del 4,91% nominal anual (5% TAE) en els primers 5.000 € durant 24 mesos. Exemple de remuneració en un compte amb un saldo mitjà constant de 5.000 €, calculat per a un període de 24 mesos. Remuneració bruta total de 491 € (en 8 liquidacions trimestrals). Un cop passats els 24 mesos el càlcul dels interessos del dipòsit designat es realitzarà conforme al que s’estableix en les seves condicions de contractació.

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies