Conduir tots els dies

La seguretat al volant

Fa poc, la premsa es va fer ressò de les xifres de sinistralitat al volant a Espanya durant el 2017, i no van ser bones notícies: per quart any consecutiu, la xifra de morts ha augmentat, aquest cop un 7%. Els experts estan intentant trobar els motius. Parlen de l’augment de l’ús d’automòbils gràcies a la recuperació econòmica, de la manca d’inversions en infraestructures, dels segments d’edat dels conductors… però no sembla que trobin una relació directa entre aquests factors i el repunt d’accidents.

Manca d’atenció

Fa anys, el Govern va adoptar mesures que van resultar eficaces: el carnet per punts i la reforma del Codi Penal. A més, la crisi va rebaixar el nombre d’automòbils en circulació. Però actualment aquestes mesures semblen haver deixat de ser suficient i la seguretat torna a aparèixer com una preocupació real, tot i que es van aprovar noves resolucions en la Llei de Seguretat Viària. I aquí és on la tecnologia té un paper fonamental, perquè hi ha dos factors en els quals sí sembla haver-hi consens: la mitjana d’edat dels cotxes, que es fan vells, i les desatencions al volant. Així que canviar a un model nou i que a més estigui dotat de nous recursos tecnològics sembla la millor mesura que podem adoptar.

Connecta’t

Els conductors veterans tenim molts hàbits adquirits, però la tecnologia està aquí per ajudar-nos a canviar-los per aconseguir una major seguretat. I és que parlar pel mòbil mentre es condueix segueix sent un factor de risc reconegut. Afortunadament, la revolució digital, que creix exponencialment i es manifesta en tots els àmbits, està canviant la nostra vida i també la conducció.

El sistema Infoentreteniment del Fiat 500 Mirror és el millor exemple de com conduir més segur gràcies a la tecnologia. És un sistema de pantalla tàctil HD Live UconnectTM de 17.7 cm (7 “), compatible tant per a Apple CarPlay com per a Android Auto, en el qual es reflecteix el teu smartphone i et permet l’ús de qualsevol App i funcionalitat instal·lada des de la seva pantalla tàctil amb total seguretat. Amics, fotos, música, contactes… la vida diària està dins d’un telèfon mòbil. I ara, també integrada en el nou Fiat 500 Mirror, que respondrà a les teves ordres de veu sense que hagis de desatendre la conducció. I això no és tot: des del mòbil podràs seguir el teu vehicle en cas que el condueixi una altra persona gràcies a les seves alertes de velocitat, de localització, d’obertura i bloqueig de portes… i fins trobar-lo si no recordes on ho has deixat aparcat. Així doncs, un factor de risc, com el telèfon mòbil, es converteix en el millor aliat del conductor, que tindrà accés remot a totes les dades de l’estat del vehicle.

CaixaRenting, l’opció més intel·ligent
Posa en marxa les teves il·lusions amb el nou Fiat 500 Mirror
per només 7’5 € al dia o 228’14 € al mes1

fiat-500

SERVEIS INCLOSOS EN LA QUOTA MENSUAL DE 228’14 €1

icono1

Lloguer durant 48 mesos
i 10.000 km l’any.

icono2

Assegurança de responsabilitat civil i de danys propis amb sistema bonus-malus3 (revisable anualment per sinistralitat i IPC).

icono3

Canvi de pneumàtics per desgast i rebentades.

icono4

Assistència en carretera les 24 hores.

icnono5

Impost de circulació.

icono6

Manteniment i reparacions2.

icono7

Gestió de multes.

icono8

Atenció permanent al 902 193 180.

El teu Fiat 500 Mirror, una edició que incorpora la tecnologia més moderna
i amb tot aquest equipament:

– Fiat 500 Mirror 1.2 51kW (69CV) 3 portes, 4 places.
– Motor de gasolina i canvi manual.
– Pintura Blanc Gelato.
Pack Uconnect: Uconnect radio live amb pantalla tàctil de 17’7 cm (7”) HD a color AM/FM, 2 altaveus addicionals, Apple Carplay & Android Auto.
Pack City: sensors d’aparcament darrera amb radar + sensor de llums i pluja.
Pack Style: vidres laterals posteriors i vidre del darrere tintats, motllura cromada sobre el capó i motllures laterals de protecció amb insígnia “500”.
Pack Lounge: cromat en els para-xocs.
– Sostre de vidre.
– Fars antiboira davanters.

Ara, amb el Fiat 500 Mirror, emporta’t el Via-T de Bip&Drive4 gratis un any.

Amb el Via-T Bip&Drive podràs pagar el peatge de totes les autopistes d’Espanya, França i Portugal sense aturar-te, i aparcar sense tiquet a la xarxa nacional de pàrquings associats a Bip & Drive, aeroports i estacions de Renfe.

O, si ho prefereixes, pots reduir la quota mensual a només 6 € al dia o 182’50 € al mes, pagant una quota extraordinària de 2.000 € a l’inici del contracte.

Puja al Nou Fiat 500 Mirror. A través del Link System, el teu smartphone es veu a la pantalla de 7 polzades del sistema infoentreteniment i pots utilitzar les aplicacions a la pantalla tàctil, el que garanteix la màxima seguretat al volant. Disponible per Apple Car Play i Android Auto.

Nou FIAT 500 Mirror 1.2 51 kW (69 CV): consum mixt de 4’9l/100 km i emissions de CO2 de 115g/km.
1. IVA/IGIC/IPSI inclòs. Oferta de rènting vàlida fins al 2018.03.31 o fins a esgotar existències a la península, Balears, Canàries, Ceuta i Melilla. Disponible per a altres terminis i quilometratges. 2.000 unitats disponibles. Termini de lliurament estimat de 25 dies hàbils després de la signatura del contracte per a les primeres 500 unitats; la resta d’unitats, en funció de la disponibilitat del fabricant, a península. Balears, Canàries, Ceuta i Melilla lliuraments en funció de la disponibilitat del fabricant. Les fotografies poden no coincidir amb la versió i/o l’equipament de l’oferta. La concessió de l’operació està condicionada a l’anàlisi de la solvència i la capacitat de pagament del sol·licitant, en funció de les polítiques de risc de l’entitat. Comercialitzat per CaixaBank, SA, agent de Arval Service Lease, SA, amb domicili a l’AV. de la Jonquera, 22-24, 28703 Sant Sebastián de los Reyes (Madrid) i NIF A-81.573.479. 48 quotes de 228,14 €/mes. Només es permet el pagament mensual. Penalització en cas d’incompliment segons les condicions del contracte.
2. Primera quota de 2.182,50 € i 47 quotes de 182,50 €/mes. Només es permet el pagament mensual. Penalització en cas d’incompliment segons les condicions del contracte.
3. No estan incloses les reparacions per mal ús.
4. CaixaBank Payments bonificarà el primer any de la quota del ViaT Bip & Drive si es contracta en rènting el Nou FIAT 500 Mirror. Només vàlid per a noves contractacions de ViaT del 5 de febrer al 31 de març de 2018. Per als anys següents, la quota de l’ViaT Bip & Drive és de 25 €/any. Promoció limitada a 2.000 unitats i a una bonificació per client. CaixaBank Payments, E.F.C.E.P. S.A.U., amb NIF A-58513318 i inscrita en el Registre Oficial d’Entitats del Banc d’Espanya amb el codi 8788.
 Informació vàlida fins al 31-3-2018.

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies