Prepari el seu futur

La jubilació requereix un temps de reflexió

A CaixaBank creiem que planificar la jubilació requereix un temps de reflexió que permeti prendre decisions sense presses, valorant quines solucions d’estalvi responen a les nostres necessitats i analitzant l’impacte fiscal de cadascuna.

Per ajudar els nostres clients de Banca Premier en la planificació d’aquesta etapa, el 2017 s’han llançat les trobades Prepara el teu futur; es tracta de sessions informatives dirigides a un reduït nombre de clients, liderades per experts en jubilació del grup CaixaBank . L’objectiu és abordar les qüestions relacionades amb la planificació financera de la jubilació i resoldre els dubtes que puguin sorgir, a més a més d’informar de les diferents solucions disponibles per optimitzar al màxim l’estalvi.

Em sembla molt bona idea perquè han posat èmfasi en un aspecte que la gent no té interès a conèixer; la gent, quan arriba al moment de jubilació, passa per caixa i retira tots els diners; quan en realitat aquests diners han de seguir treballant de manera intel·ligent per estalviar fiscalment tot un seguit d’impost, i així no tenir un any molt bo i els altres dolents.

Client trobada Barcelona juliol 2017

A mi el que em sembla interessant és aquesta història de la renda vitalícia perquè té en compte l’esperança de vida que és cada vegada més llarga. I si realment és per a tota la vida, la veig molt bé, és una seguretat.

Clienta trobada Barcelona juliol 2017

Més de 8.000 clients assessorats

Al llarg del mes de juny i juliol s’han fet 79 trobades en 55 ciutats de tot el territori, a les quals han assistit uns 2.500 clients d’entre 55 i els 65 anys, juntament amb els seus gestors que els acompanyen durant tota la trobada i que els resolen qualsevol dubte que puguin tenir.

Entre les qüestions que es tracten en aquestes sessions, els clients valoren especialment els consells fiscals que es donen en el moment de disposar dels estalvis després de la jubilació, i la visió completa sobre les alternatives de què disposen perquè els seus estalvis generin uns ingressos diaris durant el major temps possible.

Per donar resposta a les necessitats dels seus clients, CaixaBank té com a objectiu continuar fent les trobades Prepara el teu futur durant els últims mesos de l’any, i així poder atendre uns 8.300 clients.

Cada vegada tenim més clar que haurem de complementar la pensió en un futur pròxim o més llunyà.

Client trobada Barcelona juliol 2017

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies