Dos luxes per a un dia qualsevol

Plaers d’aquí per a un mateix

El valor dels diners, que no el seu preu, pot ser una mica relatiu, ja que dalguna manera depèn de la satisfacció que ens produeixi quan el gastem. I en aquesta època de vides accelerades, compromisos immediats i canvis constants, res no posa tan en valor els diners com gastar-los en nosaltres mateixos. Donar-nos permís per gaudir d’un moment de plaer és el major dels luxes. Sovint el més difícil és trobar el temps, perquè aquests petits plaers quotidians ja els suggerim nosaltres a partir de dues de les coses que més prestigi ens han donat més enllà de les nostres fronteres: la gastronomia i el wellnes. Si tothom ve a Espanya buscant això per sentir-se millor, per què no gaudir-ho nosaltres? Són dos luxes propis que sovint oblidem que tenim just aquí.

ALTA RESTAURACIÓ

Un dels avantatges de viure a Espanya és la nostra cuina. I no ens referim a la dieta mediterrània, que també, sinó al magnífic nivell de la nostra restauració, que mira de tu a tu als més prestigiosos restaurants del món i marca tendències en el futur de la gastronomia mundial a base d’estrelles Michelin, però també de saber fer i de lhonestedat amb el producte. Quin plaer pot ser més gran que gaudir d’una de les nostres senyes d’identitat? Aquí el problema no és l’oferta, perquè tenim alguns dels millors restaurants que es poden visitar, sinó aconseguir una taula, així que li aconsellem que s’armi de paciència i faci la reserva, perquè quan arribi el moment, haurà valgut la pena esperar. A continuació, us oferim cinc temples gastronòmics que hem escollit en diferents punts d’Espanya, però podrien haver estat daltres d’igual nivell.

  • Restaurant Martín Berasategui. Loidi Kalea, 4, Lasarte-Oria, Guipúscoa.
  • El Celler de Can Roca. Carrer de Can Sunyer, 48, Girona.
  • Es Caló Restaurant. Carrer Vicari Joan Marí, 14, Es Caló de Sant Agustí, Formentera.
  • Dstage. Carrer de Regueros, 8, Madrid.
  • ReComiendo. Carrer Alcalá Zamora, 5, Còrdova.

QUINA NIT LA D'AQUELL DIA

No hi ha res com deixar-se cuidar, reconèixer que es mereix un descans i donar-se el luxe dexperimentar-lo. Per això, una de les millors idees que pot tenir és oblidar-se per una nit dels problemes del dia a dia i relaxar-se a un balneari. A quin? L’oferta és molt àmplia i temptadora, però per gaudir de veritat del luxe hem fet la selecció següent, avalada per les crítiques internacionals que tots aquests establiments han aconseguit.

  • Parador Alcalá de Henares. Madrid. Antifament fou el convent de Sant Tomàs d’Aquino, una escola, un reformatori… i avui permet gaudir del seu recolliment, del seu silenci… i del seu magnífic balneari.
  • Hotel Reina Petronila. Saragossa. Posa a la seva disposició la zona d’aigües al pis superior, amb meravelloses vistes i, és clar, balneari, banyera d’hidromassatge, piscina i zona de massatges.
  • Hotel Miró. Bilbao. Davant del Museu Guggenheim, el seu balneari disposa d’un espai per gaudir en privat d’una banyera d’hidromassatge, termes de vapor i dutxes reconfortants; a més, disposa d’una amplíssima carta de massatges.
  • El Parador Vielha. Vall d’Aran. Un lloc ideal per gaudir de la natura i de la neu a les pistes d’esquí de Baqueira-Beret. Evidentment, ofereix servei de massatges, balneari, piscines interior i exterior, solàrium, banyera d’hidromassatge i sauna.
  • Villa Padierna. Marbella. Inspirat en els palaus de la Toscana i autodenominat “hotel museu” per les més de 2.000 obres d’art que conté, ofereix un complet circuit termal a l’estil dels antics banys romans i tractaments exclusius dissenyats per metges i terapeutes.

APP CAIXABANK LÍNIA OBERTA

¡Aconsegueixi una targeta amb 150 € per al que vulgui!

Amb l’aplicació Línia Oberta de CaixaBank tot són avantatges i podrà participar en el sorteig d’una targeta amb 150 € de regal perquè sels gasti en el que vulgui*. Un sorteig cada dia! Només sha de descarregar l’aplicació Línia Oberta de CaixaBank.

Si té sort, obtindrà una targeta de regal segura (quan lusi, gaudirà gratuïtament de l’exclusiu servei CaixaBankProtect), còmoda (podrà consultar-ne el saldo en qualsevol moment en els més de 10.000 caixers de CaixaBank) i amb 150 € de regal.

L’aplicació Línia Oberta de CaixaBank permet:

  • Fer consultes i operacions en línia amb els comptes, targetes, valors, etc. que tingui a CaixaBank.
  • Enviar diners a un amic sense haver de conèixer el seu número de compte. Tan sols necessitarà informar del seu mòbil o del seu correu electrònic.
  • Reservar divises per als viatges a l’estranger.
  • Retirar diners d’un caixer sense utilitzar targetes. Només ha d’informar del codi que hagi rebut per SMS.
  • Bloquejar targetes, fraccionar compres, finançar operacions i augmentar el saldo disponible de la targeta.
  • Signar contractes directament des del mòbil.
* Només fins el 31 de desembre de 2017.

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies