Temptacions d’estiu

Un cop a la vida

L’estiu és l’època de les temptacions: tenim més temps lliure i el món sembla arreglar-se per a nosaltres. Presentem cinc propostes en clau gastronòmica que entren pels ulls i que ens faran col·leccionar experiències inoblidables.

El millor cebiche del Perú

Possiblement la discussió sobre on es menja el millor cebiche peruà duraria dies, però si escollim el restaurant La Muralla de Lima quedarem com veritables experts. La carta és àmplia, amb especial atenció als peixos i mariscs, i podem optar per qualsevol plat occidental o peruà. Però no ens enganyem: el cebiche és el que justifica la visita al país del Machu-Picchu, de visita obligada. Trobarem La Muralla a l’av. Nicolas de Pierola, 1018, al centre històric de Lima.

Ceviche-ok
kobe-ok

Vedella de Kobe… a Kobe

La seva fama és ben merescuda, tot i que també està acompanyada d’algunes llegendes, com que els animals reben massatges durant la seva cria. Això no és cert, però la resta sí: un no pot dir que ha provat la millor carn del planeta si no ha menjat vedella o bou de Kobe, específicament, de la raça negra Tajima-ushi. Veure la preparació a un teppan és una experiència molt interessant, així que recomanem el restaurant Steak House Kokubu, un local petit i gairebé secret preparat per servir a només una desena de clients alhora i que es troba just al costat de l’estació de metro de Sannomiya.

Creuer pels canals d’Amsterdam

Els canals d’Amsterdam, que daten del segle XVII,  són Patrimoni de la Humanitat pel seu concepte de planificació urbanística que constitueix una obra d’art en si mateixa. De visita obligada, hom pot fer un petit creuer (hi ha diverses companyies que els preparen, com The Amsterdam Dinner Cruise) i sopar plats típics holandesos, un record agredolç… només pel que fa als sabors.

amsterdam-ok
Circulo-Polar-ok

El Cercle Polar

No es parla de res més: quina calor fa aquest estiu! Hi ha moltes alternatives, i una de les més excitants és fer un creuer pels fiords noruecs i visitar el cercle polar, on podrem contemplar l’aurora boreal. Un altre cop, hi ha diverses opcions per triar. Nosaltres recomanem alguna el trajecte de la qual inclogui una parada a les increïbles illes Lofoten. Però tant fa què es triï, el plaer de degustar el veritable salmó noruec contemplant els meravellosos paisatges nòrdics és una experiència inoblidable.

Dominant Bangkok

Si parlem d’instal·lacions de luxe, d’hotels de luxe i d’experiències de luxe, la Tower Club at Lebua de Bangkok ens està esperant. Allotjar-se a una de les suites és descobrir per què van ser nomenats recentment com The World’s Leading Luxury All-Suite Hotel en els premis World Travel. Però a més, quan comença la nit, al bar restaurant del terrat, en un sopar romàntic o amb un suc de fruites a la mà, tindrem una d’aquestes vistes que ens acompanyaran la resta de la nostra vida: la ciutat de Bangkok com molt pocs afortunats l’han vist.

Tower-Club-at-lebua-ok

Marqui el ritme de les seves il·lusions:
decideixi quant paga al mes

A l’hora de pagar, les targetes comercialitzades per CaixaBank tenen una flexibilitat extraordinària. Pot escollir com pagar el total de les seves compres o bé algun dels càrrecs concrets. Només ha de triar com ho vol fer!

Alguna despesa extraordinària? Una reparació? Un viatge? Un regal? Un capritx? No es preocupi, sigui el que sigui pot fraccionar el pagament en 3, 6 o 12 mesos.

La resta de les operacions que hagi fet es liquidaran segons la modalitat de pagament que tingui establerta per a la targeta. Si té una forma de pagament total, només pagarà interessos per les operacions fraccionades.

Entri a Línia Oberta i, a la pestanya “Targetes” del menú superior, seleccioni l’operació i esculli en quants terminis vol fraccionar el pagament.

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies