El mapa de la felicitat

La felicitat que dona estar segur

La felicitat, això tan difícil d’assolir, es basa en sensacions. El cervell tracta de sistematitzar com més coses millor, de posar-se en mode automàtic respecte al major nombre d’afers possibles. I això, que pot sonar dolent, és en realitat el que ens permet sortir al carrer i no acabar aclaparats amb tota la informació que rebem constantment. En termes de neurociència bàsica, el principi de sistematització en el funcionament cerebral es manifesta en la possibilitat de formar reflexos condicionats davant d’estímuls concrets. Traduït, això significa que quan veiem un semàfor en vermell simplement ens aturem, sense pensar-ho, sense analitzar què indica aquesta llum i les seves conseqüències, sense processar tota la informació. I la felicitat té molt a veure amb tot això. Quan el cervell ha rebut un estímul adequat, un que li fa saber que la persona està segura, que la seva vida familiar, laboral i social estan arrelades i assegurades, llavors la persona és feliç. Ja no ha d’estar constantment preocupada, analitzant, avaluant i sospesant possibilitats de pèrdua o fracàs. El cervell ja sap que està segur, i la seguretat encén el llum verd del semàfor de la felicitat.

Pack multiSeguros Premier

A CaixaBank li volem donar aquesta certesa perquè només s’hagi de preocupar de ser feliç. Perquè entenem que protegir és tenir cura dels seus, li oferim que contracti les seves assegurances i les agrupi en el Pack multiSeguros Premier1 i/o financi un sistema de seguretat amb Securitas Direct2, i emporti’s fins a 1.000 € en una targeta regal.3

Ja sigui a casa, de viatge o en qualsevol moment de la seva vida, sabem que la seva màxima prioritat és tenir cura de la seva família. Per això, li oferim solucions de protecció a mida adaptades a les seves necessitats. Gaudeixi de la tranquil·litat d’estar cobert per una assegurança de vida per a vostè i la seva família, per una assegurança de salut o per una assegurança completa de la llar i del vehicle. Una tranquil·litat que estenem a tots els àmbits de la seva vida amb les nostres assegurances d’accidents, decessos, mascotes i/o protecció jurídica.

Totes les assegurances en un únic gest

3 anys amb les seves assegurances al mateix preu

També posem a la seva disposició el SegurCaixa Auto Plurianual, el SegurCaixa Hogar Plurianual y el Vida Familiar Plurianual4, amb els quals podrà estar protegit per un període de 3 anys mitjançant un únic pagament (en el cas del Vida Familiar Plurianual, també disponible amb pagament mensual).

Emporti’s fins a 1.000 €3 en una targeta regal

Si contracta les seves assegurances i les agrupa en un Pack multiAssegurances Premier+ i /o finança un sistema de seguretat de Securitas Direct2 abans del 31-3-2017, podrà obtenir fins a 500 €3 en una targeta regal per gaudir amb els seus.

I, a més, si contracta entre d’altres les assegurances plurianuals, pot aconseguir fins a 500 €3 més a la targeta regal.

Tota la informació sobre el Pack multiSeguros Premier aquí.

A Banca Premier de CaixaBank posem a la seva disposició, entre d’altres, la gamma d’assegurances Premium, que li permeten assegurar la seva tranquil·litat i la dels que més li importen amb aquests sis productes:

:

1 La possibilitat de contractació del Pack multiAssegurances Premier és subjecta als criteris de risc de les entitats corresponents. Consulti els productes que es poden incloure al Pack multiAssegurances Premier i les condicions a la seva oficina de CaixaBank o a www.CaixaBank.es.
2 Oferta de Securitas Direct, S.A.U., per a contractacions de sistemes de seguretat a través de Compra Estrella, de PromoCaixa, S.A., finançats a través de CaixaBank, S.A., fins al 31-3-2017. Requisit de permanència de 3 anys en contractar un sistema de seguretat per a la llar. CaixaBank col·labora exclusivament en el finançament i pagament d’aquests sistemes de seguretat. Finançament subjecte a aprovació segons les polítiques de risc de l’entitat. Més informació a  www.CompraEstrella.com.
3 Promoció vàlida per a les noves contractacions de les assegurances incloses en la promoció, fetes entre el 2-1-2017 i el 31-3-2017 (ambdós inclosos). Possibilitat d’aconseguir una targeta regal l’import de la qual es calcularà en funció de les assegurances contractades, de l’import de la prima i de si el prenedor té o no un Pack multiAssegurances Premier, i/o de si contracta un sistema de seguretat de Securitas Direct, S.A.U., a través de Compra Estrella, de PromoCaixa, S.A., en els termes indicats en les condicions de la promoció. L’import abonat a la targeta regal és subjecte, si és el cas, als impostos, retencions o altres recàrrecs vigents en la data de lliurament de la targeta esmentada. Qualsevol de les empreses podrà detreure l’import de la promoció en cas d’extinció del contracte d’algun de les assegurances i/o del sistema de seguretat abans dels 12 mesos posteriors a l’entrada en vigor o, en cas d’extinció del Pack multiAssegurances Premier , abans de l’1.1.2018. Consulti les condicions necessàries per obtenir l’import indicat a qualsevol oficina de CaixaBank o a  www.CaixaBank.es.
4 L’assegurança Vida Familiar Plurianual estarà disponible a partir del 16.1.2017.
Informació subjecta a les condicions de subscripció i contractació de l’entitat asseguradora corresponent. Assegurances de vida de VidaCaixa, S.A.U., de Seguros y Reaseguros. Assegurances de no vida de SegurCaixa Adeslas, S.A., de Seguros y Reaseguros. CaixaBank, S.A., operador de bancassegurances exclusiu de VidaCaixa, S.A.U., de Seguros y Reaseguros, i autoritzat de SegurCaixa Adeslas, S.A., de Seguros y Reaseguros, amb NIF A08663619 i adreça a l’av. Diagonal, 621, 08028 Barcelona, i inscrit al Registre de Mediadors de la DGSFP amb el codi C0611A08663619.

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies