Experts en la gestió del seu patrimoni

Aprofitar el moment

És el moment d’invertir, el moment de treure tot el partit al seu patrimoni pensant en un producte fiscalment eficient i flexible i en els millors fons de les millors gestores internacionals. És el moment d’aprofitar les oportunitats que ofereix el mercat gràcies a CaixaBank Asset Management, la primera gestora del país.

carteras1

Què són les Carteres Elecció Plus?

Es tracta d’un servei de gestió discrecional; és a dir, vostè delega a CaixaBank Asset Management la gestió de la cartera de fons d’inversió d’acord a les seves necessitats i circumstàncies personals. Les noves Carteres Elecció Plus reafirmen l’aposta de CaixaBank per la gestió de carteres basada en la nostra experta visió de mercat amb els millors fons de les millors gestores internacionals.

Les Carteres Elecció Plus es caracteritzen per ser dinàmiques, gràcies als continus moviments tàctics que aprofiten les oportunitats dels mercats; flexibles, amb llibertat total en les aportacions i reemborsaments del client; fiscalment eficients, atès que els moviments es fan per traspàs de fons d’inversió per aconseguir el diferiment fiscal aplicable a persones físiques residents; i transparents, gràcies a la informació detallada sobre la seva evolució i moviments.

carteras2

Tres opcions

Quantes carteres diferents hi ha? A partir dels objectius que vostè mateix marqui, el seu horitzó temporal i el risc que vulgui assumir, pot triar entre tres productes: Cartera Equilibrio Plus, Cartera Crecimiento Plus o Cartera Oportunidad Plus.

7 avantatges diferencials de les Carteras Elección Plus

Dipositar la seva confiança en el grup d’experts gestors de CaixaBank té grans beneficis:

1. Selecció de la cartera més adient per a vostè

Li oferim la cartera que millor s’adapti als seus objectius.

2. Aportació d’una gestió professional de gran valor afegit

Invertint en fons de gestores internacionals reconegudes.

Mitjançant una selecció de fons internacionals.

Donant pes majoritari als fons de gestores internacionals, fet que ens permet la recerca permanent de la millor gestió professional.

Accedint a molts fons generalment tancats per a l’inversor particular.

3. Utilització de fons per canalitzar la inversió

Proporcionant major flexibilitat en els moviments tàctics de cartera.

4. Accés a la gestió alternativa

Aportant diversificació a la cartera a través d’estratègies d’inversió molt flexibles.

Buscant obtenir rendibilitat independentment del comportament del mercat.

5. Obtenció de la màxima informació i seguiment continu de la inversió

Transparència en el cost del servei.

El servei de gestió es factura de manera directa, la qual cosa permet al client conèixer per endavant el cost del mandat de gestió.

6. Notificació mensual completa i detallada

Informació gràfica i visual. Coneixerà tota la informació dels fons de terceres gestores inclosos a la seva cartera.

7. Seguiment continu dels objectius d’inversió

Adaptant-nos a les seves circumstàncies personals que requereixin modificar els objectius inicialment establerts per vostè.

telepromo

Tots aquests beneficis, juntament amb un regal realment atractiu

Sí, pot obtenir una Smart TV de Samsung de regal* amb la contractació d’una de les Carteres Elecció Plus. Una oferta irresistible que inclou una Smart TV 32” Samsung Full HD per una subscripció nova d’un import igual o superior a 30.000 € en Carteres Elecció Plus o una Smart TV 40” Samsung UHD per una subscripció nova d’un import igual o superior a 50.000 € en Carteres Elecció Plus.**

Entitat gestora: CaixaBank Asset Management Gestión SGIIC, S.A.U., núm. 15 de registre de la gestora a la CNMV. Entitat dipositària: CECABANK, núm. 236 de registre de la dipositària a la CNMV. Entitat comercialitzadora: CaixaBank, S.A., Av. Diagonal, 621-629, 08028 Barcelona, NIF A-08663619, inscrita al Registre Administratiu Especial del Banc d’Espanya con el número 2100 i inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, tom 42657, foli 33, full B-41232, inscripció 109a.
Advertències legals. Si l’inversor desitja informació més específica sobre la Cartera Elecció subjecta a aquesta promoció, pot sol·licitar-la a qualsevol oficina de CaixaBank. Amb antelació suficient a la contractació del producte, el client ha d’estudiar i analitzar amb deteniment la documentació subministrada per CaixaBank. A més, pot sol·licitar informació detallada referent als fons d’inversió que formen la cartera, com ara el fullet informatiu o el document de dades fonamentals per a l’inversor (DFI). Tota aquesta informació també es troba publicada a www.cnmv.es. En cas de sotmetre’s al test d’idoneïtat, si CaixaBank l’adverteix que, segons la informació proporcionada, l’instrument financer no és adequat per a l’inversor, no es podrà contractar
* El client ha de ser client assessorat (client amb simulació financera [persones físiques], contracte d’assessorament i test d’idoneïtat en vigor que permetin la contractació de les Carteres Elecció Plus), ha d’efectuar la sol·licitud d’entrada entre el 12-09-2016 i el 31-12-2016 i mantenir fins al 31-12-2019 el saldo inicial existent en l’expedient en campanya dels fons en promoció més el mínim d’entrada exigit per beneficiar-se de la campanya (30.000 € Smart TV 32” Samsung o 50.000 € Smart TV 40” Samsung) fins a la finalització del període de permanència. En cas d’incompliment d’alguna de les condicions de la campanya per part del client, CaixaBank tindrà dret al cobrament de les quantitats següents: Smart TV 32”: del 12-09-2016 al 31-12-2017: 399 €; de l’1-1-2018 al 3-12-2018: 266 €; de l’1-1-2019 al 31-12-2019: 133 €. Smart TV 40”: del 12-09-2016 al 31-12-2017: 649 €; de l’1-1-2018 al 3-12-2018: 432 €; de l’1-1-2019 al 31-12-2019: 216 €. Smart TV 32” Samsung per subscripció a 30.000 € Smart TV 40” Samsung per subscripció a 50.000 €. En cas d’esgotar les existències de l’article, CaixaBank lliurarà un altre bé de característiques i valor similars. La campanya es limita a una Smart TV per expedient de cartera de fons i titular. Article considerat retribució en espècie a efectes de l’IRPF.

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies