La formació, benefici per als accionistes de CaixaBank

Programa Aula

Per a CaixaBank és molt important cuidar els accionistes, i aquesta preocupació s’estén a l’àrea de formació financera, que es materialitza en el programa Aula. Enfocat als nostres accionistes, l’objectiu d’Aula és proveir la formació adient sobre qüestions relacionades amb la condició de l’accionista, i ho fa tant a través de sessions presencials com de materials per a la formació a distància.

El programa Aula forma part del conjunt d’iniciatives que CaixaBank posa a disposició dels seus accionistes. Amb el seu llançament l’any 2010, CaixaBank va ser la primera entitat de l’IBEX a oferir formació als seus accionistes. Fins avui, més de 5.000 accionistes de tot Espanya han assistit a les sessions presencials del programa. En el primer semestre de 2016 es van impartir un total de 10 cursos en diferents ciutats espanyoles, als quals hi van assistir més de 800 participants.

Cursos presencials

Aula ofereix la possibilitat de formar els seus accionistes en economia i finances a través de cursos presencials impartits a les principals ciutats espanyoles. A aquesta iniciativa poden accedir tots aquells accionistes que disposin d’un mínim de 1.000 accions dipositades a CaixaBank.

Formació en línia

A més dels cursos presencials, CaixaBank posa a disposició dels seus accionistes i del públic en general una sèrie de materials formatius a través de la seva web corporativa (CaixaBank.com > Aula).

Així, en aquest espai podrà accedir a:

  • Vídeos formatius
  • Fitxes formatives
  • Diccionari financer
  • Guia de fiscalitat
  • També podrà posar a prova els seus coneixements en matèria d’economia a través de les proves d’autoavaluació disponibles a la web

Nova Guia de fiscalitat per a accionistes

Entre les accions de formació que dissenya constantment, CaixaBank ha llançat la nova Guia de fiscalitat per a accionistes, que li permetrà conèixer d’una manera senzilla com afecta la fiscalitat a les seves inversions. A la guia podrà consultar la tributació que tenen els dividends, tant els que es cobren en efectiu com els que es cobren en format scrip, és a dir, triant entre accions o efectiu o una combinació d’ambdues. A més, trobarà exemples numèrics que li facilitaran la comprensió. La nova Guia de fiscalitat per a accionistes, així com altres recursos de formació disponibles al programa Aula, estan dissenyats per servir-li d’ajuda, no dubti a consultar-los a www.CaixaBank.com > Aula > Recursos de formació > Guia de fiscalitat, des d’on també es podrà descarregar valuosos recursos.

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies