CaixaBank porta a terme un programa de trobades corporatives amb accionistes

Compromís amb els nostres accionistes

CaixaBank és hereva de la tradició de proximitat i transparència que “la Caixa” va lluir com a insígnia durant més de 100 anys. No en va, avui dia, els valors de la companyia segueixen sent la qualitat, la confiança, i  el compromís social. I això és quelcom que es percep en totes les accions que signa l’estrella blava de Miró. És per això que des dels inicis de CaixaBank com a entitat cotitzada el 2011 es va posar en marxa l’iniciativa de Trobades Corporatives amb accionistes.

L’objectiu d’aquestes reunions és el d’acostar als accionistes les darreres novetats sobre la companyia, l’acció i tot allò que els pugui ser d’interès per la seva condició d’accionista. En aquestes trobades, diferents directius de la companyia mantenen, a les principals ciutats del país, debats amb els inversors minoristes de l’entitat resolent de primera mà les preguntes que aquests puguin tenir en un exercici de coherència amb els valors de l’entitat.

Durant 2016 es van organitzar 16 reunions amb accionistes cobrint gairebé la totalitat de les comunitats autònomes del país. Això suposa un increment d’activitat del 50% respecte 2014. En només dos anys s’ha passat d’atendre 660 accionistes a 1.442. El 2017 està previst que se celebrin 20 reunions amb una mitjana d’assistència per esdeveniment de 100 accionistes amb el que a final d’any es preveu haver pogut atendre més de 1.600 accionistes.

Consulti en el següent mapa les trobades corporatives programades.

Mapa de les ciutats de les trobades corporatives de 2017

Mapa-Caixa-OK

Inscripcions

Per a poder assistir a les reunions es requereix de inscripció prèvia que es pot fer a la pàina web corporativa de CaixaBank, aquí.

Alguns moments de les trobades ja realitzades

Consulteu també l’última informació exposada a les trobades corporatives en la secció Presentació corporativa.

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies