RIO 2016: Gaudeixi-ho amb el Televisor Corb UHD Samsung

La relativitat del temps

Som a Mèxic, a la final dels 100 metres llisos dels Jocs Olímpics de 1968. L’atleta nord-americà James Hines sorprèn el món baixant dels 10 segons: és el primer home que ho aconsegueix i el cronòmetre oficial diu que la nova plusmarca olímpica s’estableix en 9,95. Anem ara a Londres, el 2012, els últims Jocs Olímpics disputats abans de Rio 2016. El jamaicà Usain Bolt estableix un nou rècord olímpic en els 100 metres, que recorre en 9,63 segons. Les grades de l’estadi amenacen d’enfonsar-se davant la seva exhibició. Però la veritat d’aquestes dades és indiscutible: l’home ha trigat 44 anys a córrer els 100 metres 32 centèsimes de segon més ràpid. Dit així, l’obstinació sembla absurda: massa esforços, entrenaments, lesions, privacions… per a tan poca millora, però aquí resideix la màgia de l’olimpisme, aquesta cita que cada quatre anys ens fa deixar de banda tota la resta.

Un esdeveniment del segle XXI

Encara que l’origen dels Jocs Olímpics està envoltat de misteri i llegenda (normalment s’accepta que van començar l’any 776 a. de C. i que Corebos, un cuiner de la ciutat d’Elis, va ser el primer campió olímpic), sempre han estat un esdeveniment que ha mostrat l’esdevenir del temps, i així continua sent avui en dia, reflectint les tendències i problemes globals.

Les estrelles més esperades

Fem una petita selecció de les grans estrelles que potser viuen la seva última competició olímpica a Rio de Janeiro:

Usain Bolt
El jamaicà és sens dubte la gran estrella de la velocitat, i aquest serà el seu comiat olímpic. Ja presumeix de sis ors olímpics després de guanyar els 100 metres, els 200 i el 4 × 100 tant a Pequín com a Londres.

Michael Phelps
Després de superar algunes polèmiques, Phelps es va classificar per a la seva cinquena cita olímpica en els trials nord-americans. Ara mateix, ell sol té ni més ni menys que 18 ors, més que molts països en tota la seva història. Amb gairebé 31 anys, segueix infonent por als seus rivals.

Kohei Uchimura
La gimnàstica artística és coneguda a Espanya gràcies a l’acompliment de les nostres atletes, però continua sent un esport minoritari. Tanmateix, aquest japonès d’1,60 és un ídol per a qualsevol aficionat de la disciplina. Uchimura ja va guanyar l’or en els jocs de la capital anglesa i aquest estiu vol repetir.

Novak Djokovic
El número u del tennis mundial té pendent el títol olímpic. Va aconseguir el bronze a Pequín 2008 després de perdre en semifinals amb Rafa Nadal i quatre anys després va perdre en semifinals amb Murray. Aquesta vegada serà difícil que algú li prengui el títol.

Pau Gasol
Serà l’adéu olímpic de Gasol, i ningú s’ho mereix tant com ell: un exemple dins i fora de les pistes, un dels millors jugadors de bàsquet del món de tots els temps.

Rafa Nadal
El nostre abanderat és una altra d’aquelles persones que demostren la seva esportivitat tant en la victòria com en la derrota. És veritat que no passa pels seus millors moments, però el respecte que desperta entre els seus companys i rivals no deixa de créixer. Si algú li pot discutir l’or a Djokovic és ell, que ja es va penjar l’or a Pequín 2008.

tvsamsung

Per no perdre res

Ja ho sap: amb CaixaBank pot finançar els seus somnis. Un dels records més insistents en el nostre imaginari col·lectiu és veure les retransmissions de les olimpíades. Veure una prova interessant és una experiència a l’abast de qualsevol, però fer-ho amb un televisor corb UHD de Samsung és un luxe al seu abast des d’ara mateix, pagant-lo a poc a poc, sense interessos ni comissions i fins a 30 mesos*. Una manera còmoda i senzilla d’aconseguir-lo.

  • Televisió corb amb resolució UHD: sensació d’amplitud i immersió gràcies a la seva curvatura. UHD proporciona quatre vegades la resolució Full HD.
  • Slim Smart TV de 55″, amb marc ultraprim. Descobreixi i accedeixi ràpidament als seus continguts favorits personalitzant el seu Smart Hub.
  • HDR Super: mostra amb més exactitud l’extens rang de nivells de llum i foscor d’una imatge.
  • Active Crystal Color: assoleix un 20 % més de color que un panell LED convencional.
  • Auto Depth Enhancer: modula el contrast per optimitzar la sensació de profunditat.
  • 0 % TAE sense interessos ni comissions.
  • Quota amb assegurança inclosa, des 56.633 € al mes en 30 mesos.
  • PVP amb assegurança inclosa: 1.699 €.

Si desitja informació sobre altres models i productes amb finançament al 0 % TAE, consulti CompraEstrella, on els seus somnis troben la millor resposta.

Promoció i venda ofertes per PromoCaixa, vàlides fins al 31-8-2016. PromoCaixa, SA, Gran Via de Carles III, 105, 08028 Barcelona. NIF A-58481730. © PromoCaixa, SA, Barcelona 2009. Per a informació més detallada sobre el televisor i les condicions de venda, consulti: www.CompraEstrella.com Finançament ofert per CaixaBank, sempre que es mantinguin les seves circumstàncies economicofinanceres. Televisor Samsung Curved UHD de 55″ UE55KU6670: sense assegurança 29 quotes de 46,63 € i una última de 46,73 €, amb assegurança 29 quotes de 56,63 € i una última de 56,73 €. Termini 30 mesos. TIN 0 %. Sense comissions d’obertura ni d’estudi. Import total degut: 1.399 €, import total degut amb assegurança: 1.699 €. També disponible amb pagament al comptat. Per a altres opcions de finançament, consulti qualsevol oficina de CaixaBank. El televisor es podrà adquirir sense la formalització de l’assegurança.

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies