El Millor Moment per Rentas Plan

El moment de gaudir

Una de les preocupacions de qui veu aproximar-se la jubilació és com canviarà la seva vida des d’aquest moment, i més concretament, com li afectarà el fet de no seguir generant ingressos pel seu treball. El millor consell, com més a baix diu el professor Rojas Marcos, és anar preparant aquest moment i anar pensant què part de la nostra vida, de les nostres aficions, tenim encara per desenvolupar. I és que, malgrat el molt que ha canviat la nostra societat, hi ha certes pors que romanen entre nosaltres, i un d’ells és què passarà quan deixem d’ingressar el nostre salari com hem vingut fent durant dècades.

L’acompanyem en la transició

Independentment de la manera en què cada un arriba a aquest moment, ja que hi ha clients que arriben a la jubilació de manera planejada o els que treballen per compte propi i van deixant l’activitat de manera gradual, tots passen per una etapa de transició entre la vida laboral activa i una jubilació idealitzada. Aquí és on CaixaBank cobra sentit: tant per als que s’han jubilat recentment com per als que mantenen el seu pla de pensions.

Ha arribat el moment de treure el màxim partit als seus plans

rentas3plan

Solucions d’estalvi

Per fer més fàcil aquesta transició, a CaixaBank continuem innovant i buscant alternatives noves que li permetin disposar del seu pla de pensions de la millor manera possible. Quan arriba el moment de jubilar-se, és convenient tenir una visió global del patrimoni acumulat i fer una planificació financera amb l’objectiu de treure el màxim partit als seus estalvis. Per això, li presentem una nova gamma de productes amb els quals gaudir d’un futur tranquil i obtenir més en el present: Rendes Pla.

Per mantenir el seu benestar i qualitat de vida

Rendes Pla és una assegurança que transforma els estalvis procedents d’un pla de pensions en una renda mensual garantida per a tota la vida. Amb aquesta renda pot complementar els ingressos mensuals procedents de la Seguretat Social per mantenir el seu benestar i qualitat de vida.

.

nuevamujer

Més estabilitat

La renda mensual és constant, per la qual cosa no es veu afectada per les fluctuacions del mercat.

  • Capital per als beneficiaris
    Segons el tipus de renda contractada, podrà garantir als seus beneficiaris una part o la totalitat del capital aportat.
  • Opció de rescat
    En funció del Rendes Pla contractat, tindrà l’opció de rescatar-lo. L’import de rescat dependrà del valor de les inversions i/o carteres vinculades.
  • Possibilitat de contractació amb dos titulars
    En aquest cas, primer cobra la renda mensual garantida el titular del pla i, quan mori, continua cobrant la mateixa renda mensual l’altre titular.

Diferents tipus de rendes

Perquè pugui triar la renda que millor s’adapti a les seves necessitats, disposa de diferents alternatives.

  • Rendes Pla Capital Reservat
    Un producte pensat per a persones que desitgen complementar els seus ingressos amb una renda mensual garantida de per vida amb la tranquil·litat que, en cas de mort, els seus beneficiaris rebran el 100 % del capital aportat, més un 1 % addicional amb un màxim de 500 €.
    La inversió està referenciada al deute públic espanyol.
    A més, comptarà amb la flexibilitat de poder incrementar la seva renda mensual a canvi de disminuir el capital de mort.
  • Rendes Pla Inversió Flexible
    Ideal per a aquelles persones que tenen experiència en inversions en renda variable i que volen un complement per als seus ingressos amb una renda mensual per a tota la vida. En cas de mort, els seus beneficiaris rebran un capital que pot variar en funció del valor de les carteres d’inversió en el moment de la defunció, més un 1 % addicional amb un màxim de 100 €.
    La inversió vinculada són dues carteres: una que garanteix el pagament de la renda i una altra que gestiona la revalorització del patrimoni per aconseguir la màxima rendibilitat a llarg termini.
    A més, transcorreguts tres anys, amb la flexibilitat de poder modificar la seva renda mensual i adequar-la a les seves necessitats, canviant la distribució de la inversió entre les carteres.

Més info

Informació subjecta a les condicions de la pòlissa Rendes Pla, com també a les condicions de subscripció corresponents. Rendes Pla Capital Reservat i Rendes Pla Inversió Flexible són modalitats de l’assegurança col·lectiva Rendes Pla, de l’entitat asseguradora VidaCaixa, SAU d’Assegurances i Reassegurances (d’ara endavant, VidaCaixa), que garanteix als titulars dels plans de pensions de VidaCaixa (entitat gestora) que comercialitza Caixabank, SA el pagament de la prestació en forma de renda assegurada en els termes que prevegi el Reglament del Pla.

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies