Les Millors Cocteleries del Mon a la Platja

El luxe com a destinació

Si encara no sap on anar de vacances, entre aquestes propostes trobarà des dels indrets més mítics i llegendaris del Pacífic fins a illes gairebé desconegudes, però plenes d’encants amagats, on podrà gaudir tant de la gastronomia com dels millors còctels elaborats amb productes frescos i naturals.

Tant si vol fer una escapada romàntica com si s’estima més l’oci en família, aquí trobarà algunes propostes perquè pugui triar la destinació que més li agradi i començar a planificar les vacances.

L’estiu s’acosta i, per tant, ja ha arribat l’hora de planificar les vacances. Si enguany busca un pla menys familiar i més hedònic, de ben segur que li interessarà alguna de les destinacions que li recomanem a continuació, on podrà gaudir, d’entre moltes altres coses, dels millors còctels en els indrets més paradisíacs del món.

Espanya: opcions per a tots els gustos

De la nostra geografia destacarem aquests beach bar:

  • Eivissa: el Ushuaïa Beach Club és un dels indrets on podrà gaudir d’Eivissa. Un lloc de luxe, amb molts serveis per poder descansar i no haver de preocupar-se de res. Hi trobarà diversos bars en els quals podrà gaudir de les millors ostres, els còctels més suculents i una vista estupenda. D’altra banda, també li recomanem El Chiringuito, un espai luxós que conserva l’essència de l’illa i els seus colors.
  • Cadis: Sotogrande, conegut com el Berverly Hills espanyol, és una zona de Cadis on podrà gaudir de còctels d’autor des d’hamaques o llits balinesos mentre veu com es pon el sol. Destaquem el Chambao Beach Bar, tota una experiència per als sentits. Tampoc no ens podem oblidar de Tarifa, amb espais com l’Arte Vida, on podrà descansar en un gran espai amb gespa de color maragda a la ventosa platja de Los Lances i veure les muntanyes del Marroc al fons.
  • Catalunya: hi ha molts racons per descobrir, però n’hi recomanem un de situat entre Lloret de Mar i Tossa de Mar, el Beach Club (cala de Llevadó), on no tan sols podrà assaborir menjar tradicional, sinó també la caipirinha Beach Club des d’una gran terrassa orientada al mar. Al Vendrell podrà trobar el Longitude Bar 01° 33′, un indret especial on es poden assaborir còctels Sparkling-Vintage.
  • País Basc: a Bilbao pot visitar El Peñón, un indret perfecte per practicar surf i, més tard, poder gaudir d’un còctel amb vista al mar des del penyal de Sopelana. A Sant Sebastià, entre molts bars de pinxos, no es pot perdre el Café de la Concha, amb unes vistes privilegiades.

El llunyà pacífic i l’impressionant atlàntic

El Pacífic està ple d’espais paradisíacs, d’entre els quals li suggerim els següents:

  • Les illes Cook: hi trobarà un dels  beach bar més conegut de la zona, el Shipwreck Hut. Ofereix esmorzars tropicals clàssics; molts còctels, d’entre els quals destaca l’Opu Ra Magic, la seva especialitat, i barbacoes típiques per sopar, la gran atracció de la zona.
  • Phuket: en aquesta localitat tailandesa trobarà el millor ambient per gaudir de platges paradisíaques i poder descansar. Al Cath Beach Club podrà esmorzar, fer un còctel o gaudir d’una vetllada al costat del mar.

A l’Atlàntic també podrà trobar:

  • Península de Maraú: el Tikal Praia Bar, amb música i ambient garantit, és la millor destinació que pot triar si el que vol és gaudir de la increïble vida nocturna brasilera.

El Carib: un entramat infinit d’illes paradisíaques

Al Carib hi ha un munt de racons per visitar, però n’hi hem seleccionat tres que l’ajudaran a descansar durant les vacances:

  • Jamaica: aquesta illa del Carib amaga el Pelican Bar, un dels llocs que qualsevol guia d’indrets màgics recomana. El fet d’anar-hi ja és una aventura, perquè el van construir sobre el mar i només s’hi pot arribar en vaixell pesquer.
  • Anguilla: en una de les millors platges d’aquesta increïble illa el cantant de reggae Bankie Banx ha obert un nou espai d’oci i restauració, The Dune Preserve, un indret perfecte per dinar o sopar, amb uns concerts i uns còctels magnífics.
  • Holbox: els que visiten aquesta diminuta illa de Mèxic la defineixen com a dolça i tranquil·la. D’entre els seus espais destaquem el pintoresc Barquito, un bar a la platja on podrà assaborir productes frescos de temporada, molts bons còctels i, si s’hi atreveix, fins i tot podrà visitar els taurons balena que habiten la zona.

Europa i els seus racons

Hem seleccionat per a vostè algunes destinacions europees que no acostumen a ser les habituals:

  • Noto (Sicília): a la costa sud-est de Sicília l’està esperant un indret tranquil i sense gaire aglomeració de gent. Noto és una ciutat barroca molt acollidora on podrà trobar l’anomenat Agua Beach, que ofereix còctels i, alhora, allotjament.
  • Isla Santa Margarita: aquesta illa a prop de Canes pot ser una bona destinació a on anar de vacances. Allà hi ha La Guerite, un petit paradís on podrà assaborir productes frescos com ara llagostes, gambes, burrata i el cebiche de llobarro, a més dels conegudíssims sorbets de fruita.

La teva privacitat és important per a nosaltres

CaixaBank utilitza galetes pròpies i de tercers per analitzar les teves dades de navegació amb fins estratègics, de personalització (p. ex., idioma) i publicitaris i per mostrar-te publicitat personalitzada mitjançant un perfil elaborat segons les teves dades de navegació. Prem aquí per obtenir més informació o per configurar-ne o rebutjar-ne. Per acceptar totes les galetes, prem el botó “Accepta i continua navegant”.

Acceptar i continuar navegant
Avis de cookies